Kakšne nespodobne ponudbe daje Golob politikom?

slika, fotomontaža

Poslanci, ki so se umaknili iz svojih strank v zaledje drugih, tuhtajo, preračunavajo in se sprenevedajo, kam in kako naprej.

Golob daje nespodobne ponudbe?

Poslancev, ki se radi premikajo iz ene v drugo stranko je kar nekaj. Glavni rekorder pa Jani Moderendorfer, ki še ni odšel h Golobu. No mogoče ga Golob niti noče. Tudi Želja LIDE Igorja Zorčiča po oblikovanju skupne kandidatne liste z Golobovo stranko se ne bo uresničila, menda pa je Robert Golob pristal, da LIDE na listo Gibanja Svoboda predlaga nekaj svojih kandidatov,” je ta teden poročal portal N1 o možnosti povezovanja dveh novih strank. Piše Siol.net.

Zavrnitev in ponudba Goloba Zorčiču sta enaki žalitvi nekdanjega premierja Marjana Šarca (LMŠ) Zdravku Počivalšku (SMC). Šarec je, ko je odstopil kot šef vlade, tudi predlagal, da bi poslanci SMC na predčasnih volitvah nastopili kar kot kandidati LMŠ. In ne SMC. 

Kaj bo sedaj storil Zorčič? Če bo pristal na ponižujočo ponudbo, da bi še z nekaj svojimi pristaši kandidiral za pred letom ustanovljeno stranko Z.DEJ Jureta Lebna, ki jo je nedavno prevzel in preimenoval Golob, bo s tem konec pogovora z DeSUS Ljuba Jasniča o skupnem nastopu na volitvah. 

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?