Kandidat za predsednika države tudi Anže Logar?

Anže Logar, zajem slike

Anže Logar, ki je bil zadnja leta zunanji minister, sicer pa večkrat izvoljeni poslanec in mestni svetnik v Ljubljani, bo kandidiral za predsednika republike. 

Kandidaturo za naslednika Boruta Pahorja, ki je funkcijo opravljal dva mandata, bo Anže Logar vložil s podpisi državljanov, piše portal Siol.net. Po informacijah portala je izvršilni odbor stranke SDS že odločil, da bo kandidaturo Logarja, če se ta odloči zanjo, podprl.

Politično se je Logar v zgodovino zapisal z vodenjem preiskovalne komisije o zlorabah v bančnem sistemu, kjer je razkril prikrivana milijardo vredna nakazila iz Irana prek NLB na najrazličnejše naslove na Zahodu, za katere so vedeli na NLB, KPK, Banki Slovenije, policiji in Sovi, a dolgo nihče ni storil nič.

Logar velja, za zmernega poslanca, kateri je konstruktiven in odkrit. Mnogi v njem prepoznajo prednosti, da zna biti objektiven in pošten. Poleg tega ni udeležen v nobeni aferi. Mnogi prav tako priznavajo, da je bil Logar najboljši zunanji minister zadnje Janševe vlade. 

https://twitter.com/e_maribor/status/1541715352069046273

Povezane objave

Škandal, ki že močno odmeva! Putinova Ana Netrebko bo nastopila v Ljubljani!

Za koliko se vam bodo pod Golobom znižale plače v letu 2023

Se je Kosova za naš portal lagala? Tako naj bi Marta Kos sodelovala z UDBO?

1 komentar

mona lisa 28. 06. 2022 - 5:50
Bravo Logar. Ta bi nas zastopal vsaj primerno v svetu. Volim zanj. Hvala bogu vsaj en primeren kandidat za predsednika. Ostalo je sam ološ.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več