Kandidat za predsednika države tudi Anže Logar?

Anže Logar, zajem slike

Anže Logar, ki je bil zadnja leta zunanji minister, sicer pa večkrat izvoljeni poslanec in mestni svetnik v Ljubljani, bo kandidiral za predsednika republike. 

Kandidaturo za naslednika Boruta Pahorja, ki je funkcijo opravljal dva mandata, bo Anže Logar vložil s podpisi državljanov, piše portal Siol.net. Po informacijah portala je izvršilni odbor stranke SDS že odločil, da bo kandidaturo Logarja, če se ta odloči zanjo, podprl.

Politično se je Logar v zgodovino zapisal z vodenjem preiskovalne komisije o zlorabah v bančnem sistemu, kjer je razkril prikrivana milijardo vredna nakazila iz Irana prek NLB na najrazličnejše naslove na Zahodu, za katere so vedeli na NLB, KPK, Banki Slovenije, policiji in Sovi, a dolgo nihče ni storil nič.

Logar velja, za zmernega poslanca, kateri je konstruktiven in odkrit. Mnogi v njem prepoznajo prednosti, da zna biti objektiven in pošten. Poleg tega ni udeležen v nobeni aferi. Mnogi prav tako priznavajo, da je bil Logar najboljši zunanji minister zadnje Janševe vlade. 

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

1 komentar

mona lisa 28. 06. 2022 - 5:50
Bravo Logar. Ta bi nas zastopal vsaj primerno v svetu. Volim zanj. Hvala bogu vsaj en primeren kandidat za predsednika. Ostalo je sam ološ.
Dodaj komentar