Kar iz portala Necenzurirano, hop v delo za vladno koalicijo?

Saj ni res, pa je. Nekdanji nikoli neodvisni novinarki RTV Mojci Šetinc Pašek, bo pri komisiji ki preiskuje sume nezakonitega financiranja volilne kampanje strank pred letošnjimi državnozborskimi volitvami pomagal ker Tomaž Modic, novinar portala Necenzurirano, sicer nizkotnega pljuvalnika po nekadanjem predsedniku vlade Janezu Janši.

V svobodi je očitno vse mogoče. Nekdanja novinarka, sedaj visokoleteča poslanka Mojca Šetinc Pašek, ki jo mimogrede služba na RTV še vedno čaka, si je omislila novo neumnost, pri komisiji ki preiskuje sume nezakonitega financiranja volilne kampanje strank pred letošnjimi državnozborskimi volitvami. namesto, da bi preiskovala vse lumparije in pokvarjene članke ter laži portala Necenzurirano, ki so iz dneva v dan pljuvali po nekdanji vladi, blatili predsednika, lagali ipd, je celo na plačilno listo vzela na plačilno listo novinarja omenjeneega portala Tomaža Modica. 

DZ je za podpredsednika komisije imenoval poslanca SD Soniboja Knežaka, njeni člani pa so Žan Mahnič (SDS), Aleksander Reberšek (NSi) in Nataša Sukič (Levica). Namestniki članov so Janja Sluga (Svoboda), Janez Magyar (SDS), Janez Žakelj (NSi), Predrag Baković (SD) in Milan Jakopovič (Levica).

Novi “strokovni” sodelavec Necenzurirano, bo tako zagotovo zares “neodvisni” prišepetovalec Pašek-Šetinčevi? Tam zagotovo vedo kako se tej reči strže.

Povezane objave

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

2 komentarja

Pepe Vasjebe 4. 08. 2022 - 6:12
Najprvo, dajmo nekaj razpucat: Neodvisni novinar, neodvisni tožilec, neodvisni sodnik ni isto kot objektivni novinar, objektivni tožilec, objektivni sodnik. Pod pojemom objektivni mislim nepristranski in da dela strogo po merilih profesije in da ga njegova osebna politična in/ali druga prepričanja ne usmerjajo pri njegovem profesionalnem delu. Kar se mene tiče MŠP je lahko neodvisna (mogoče celo od droge, čeprav ne verjamem) ampak definitivno ni objektivna. Sodnik, ki je Janšo poslal v zapor zaradi nedokazane korupcije izvedene na nedokazan način z nedoločeno osebo na nedoločenem kraju ob nedoločenem času za nedoločeno vsto česarkoli, tudi ni objektiven. Sodnik, ki je pred volitvami hotel zapreti Bojana Požarja tudi ni objektiven, mogoče pa je neodvisen. In MPŠ kot presednica komisije ni in ne more biti objektivna, vsaj za zunanje sodelavce, pa bi lahko poskrbela, da dajejo vtis objektivnosti. Ampak njej se zdi, da tudi to ni potrebno. In tu vidimo vso pritlehnost svobodnjakov.
Roman Naprudnik 4. 08. 2022 - 4:43
Aktivist,ne pa novinar!
Dodaj komentar