Kdo je državna sekretarka za energijo Tina Seršen. Poglejte si ta njen famozni video!

Tina Seršen, zajem slike

Neverjetna “nadutost”, ki jo je pokazala državna sekretarka za energetiko Tina Seršen, ki je sodelovala na mednarodni konferenci v Krškem, na enem izmed panelov.

Kdo je sploh ta famozna državna sekretarka, ki je na eni izmed panelov o jedrski energiji s svojo “nadutostjo” pokazala kam sodi. Kot razkriva Bojan Požar je Tina Seršen Mariborčanka,  prej se je sicer pisala Fištravec, kot nekdanji mariborski župan Andrej Fištravec, a baje nista nič v sorodu. Se je pa prvič javno pojavila oziroma izpostavila pred vstopom Slovenije v zvezo  Nato (marca 2004), kjer je aktivistka na strani kampanje proti Natu. Torej prava levičarka, katero bi popredalčkali bolj k ekstremni Levici, kot Gibanju svoboda. Bila je tudi predstavnica Mladih Evropskih federalistov.

In pri tem se mnogi sprašujejo, po videnem video posnetku, ki se je popolnoma razvnel na družbenih omrežjih, kako je Tina Seršen sploh prišla do službice državne sekretarke? Mogoče je pri tem pomagala tesna zasebna zveza med sedanjim ministrom za okolje, podnebje in energijo Bojanom Kumrom, ki se vleče menda že od leta 2019, med službenim potovanjem Kumra, na Japonskem?  No takrat je bil Kumer še državni sekretar, ona pa le uradnica? Razkriva Bojan Požar.

O nadutosti ali pa ošabnosti pa ne bomo pisali.  Naj si bralci našega portala sami ustvarijo mnenje iz spodnjega video posnetka:

video: twitter

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

3 komentarji

Janez Novak 26. 05. 2023 - 8:26
Leva klasika. Neumni osebi ne moreš dopovedati, da je neumna preprosto zato, ker je neumna.
Exlevak 27. 05. 2023 - 10:34
Tipična predstavnica golobnjaka,pripravljena se lagati,tudi skregati z vsemi samo da posiljuje svoj prav,država pa tone.....
Tim Malavašič 28. 05. 2023 - 2:40
Ta nima pospravljeno v podstrešju.ze govorica telesa nakazuje da je z njo nekaj zelo narobe. Besede ki letijo iz njenih ust pa to takoj potrdijo
Dodaj komentar