Kdo pravi, da je Črnčec izbrisal nekdanje tvite naperjne proti levičarjem?

Damir Črnčec, nekdanji velik zagovornik Janeza Janše, ki se je spetljal z Marjanom Šarcem, je že dobil novo službico. Postal je državni sekretar na ministrstvu za obrambo.

Črnčec, ki je nenadoma postal koristoljubni levi pomagač, kateremu so nadeli ime vuhunček Murči ima spet službico. Imenovanje Črnčeca za državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade Marjana Šarca, kjer je bil zadolžen za nacionalno varnost, je vihar sprožilo že jeseni 2018. Nad tem so bili takrat presenečeni prav vsi  tako Janševi podporniki, kot tudi tisti, ki so jih zmotila Črnčečeva nestrpna stališča, ki jih je objavljal na družbenih omrežjih. A čeprav je nekdanji predsednik vlade Šarec, govoril, da je Damir Črnčec umaknil sporne tvite, pa temu ni tako. Tviti so, kot piše portal N1,  še vedno vidni:

Prvak LMŠ Marjan Šarec je maja 2018, še preden je zasedel položaj predsednika vlade, dejal, da je retorika, ki jo uporablja SDS, absolutno nesprejemljiva. Dodal je, da so na volitve šli ravno zato, da vrnejo nekaj politične kulture v komunikacijo. Potem pa za državnega sekretarja v svoj kabinet jeseni imenoval Damirja Črnčeca. Saj ne vemo komu bi se smejali, Šarcu ali Črnčecu?

 

 

 

Povezane objave

Se je Gabrova znebila dr. Aleksandra Merla, ker ji ni zagotovil dvojčkov?

SDS zahteva vrnitev ukinjenih volišč

V četrtek na ulicah ponovno upokojenci, tudi pred RTV! Posebni avtobus iz Maribora!