Kdo so podporniki Dušana Josipa Smodeja in kako o njem molčijo levi mediji?

Zajem slike RTV

Afera Smodej – Fotopub dobiva z dneva v dan večje razsežnosti in imena tranzicijske Levice, ki sodijo zraven, ter levi mediji, ki Smodeju odnašajo rit.

Tako se obnašajo naši “neodvisni” mediji. Na Pop TV, denimo, ob strogo kontrolirani objavi v nasprotju z RTV Slovenija pred javnostjo zamolčijo celo ime Dušana Josipa Smodeja, čeprav je prvo ime te afere javno poznano  pa še komentarje ob članku na 24ur.com preventivno zaklenejo. Kako neodvisno!  In medtem ko slovenski večinski mediji praviloma vedno ščitijo tisto tranizicijsko (politično in drugo) elito, katere del so tudi sami.  Zato pa ravno mi ne molčimo in zapišemo tisto, kar levi medijo zamolčijo.

Ko smo že pri sprenevedanju Kulturne ministrice Aste Vrečko, spodnja slika veliko pove!

Kot poroča portal Požareport so se je ob aferi, ki je privrela na dan, ob samomoru znanega slikarja in tesnega poslovnega partnerja Dušana Smodeja – Romana Uranjeka, nekateri levičarji zavili v molk. Luka Mesec je že sporočil, da z afero naj nebi imel nič? Kaj pa Miha Kordiš in Violeta Tomič? No, tudi slednja to zanika?

Seveda pa pb aferi n molčijo tudi drugi skrajni levičarji. Vprašanje zakaj molčijo nekateri? Recimo Maiken Kores, ki je sprva delala za “umetnika” Smodeja, potem pa prestopila k Niki Kovač. Kje je tu Jaša Jenull, “anti” režiser in prvi obraz petkovih kolesarskih protestov med Janševo vlado, ter  “slikar” Arjan Pregl?

se nadaljuje…

 

 

 

 

 

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi