Klakočarjeva se požvižga na upokojence? Ruparja ni hotela niti sprejeti?

Urška Klakočar Zupančič, zajem zaslona

Ignoranca oblasti do upokojencev se stopnjuje. Tudi zato je vse več ljudi prepričanih, da se se bo udeležila tretjega vseslovenskega shoda upokojencev.

Ignoranca je tudi nekaj, kar se poslužuje Predsednica Državnega zbora, urška Klakočar Zupančič. Po navedbah Pavla Ruparja upokojencev ne sprejme. Klakočarjeva se sicer brani, da Rupar za za srečanje ni zaprosil, za vložitev pobude pa sprejem predsednika DZ ni potreben. A kljub temu, gre za popolni ignoranco.

Spomnimo, kako je predsednica državnega zbora tekla iz parlamenta pozdravit gasilce, ki so stavkali. pred parlamentom je pozdravila tudi medicinske sestre. Upokojencev, katerih je bilo veliko več, pa ni niti povohala. 

Pavle Rupar, prvo ime inštituta 1. oktober, pravi, da ker jih predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič ni želela sprejeti, zakona za ukinitev obveznega plačevanja dodatnega zavarovanja za vse državljane Slovenije, katerega so pripravili, niso vložili v zakonodajni postopek. 

V petek, 31. marca je torej popravni izpit za Urško Klakočar Zupančič, da se pokaže upokojencem.

Povezane objave

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

V mariborskem zaporu izbruh epidemije garij. Zdravstveni delavci v pripravljenosti.

9 komentarjev

BOBUBOB 22. 03. 2023 - 6:19
Nikogar ne rabijo, žal imajo dovolj glasov. Zahvaljujoč Janševemu cepilnemu nasilju.
GottTag QuelleAmeise 22. 03. 2023 - 8:50
Najbrž spadaš med nasilno ulično anarhistično drhal, ki je 2 leti grozila s smrtjo, ogrožala življenja in zdravje državljanov, razbijala po LJ, ovirala meščane, medtem, ko je grozila smrtonosna nevarnost. Zagotovo si podpornik, če ne celo del kriminalno, mafijsko komunističnih tolp na čelu s kurbirjem-norim diktatorjem s tretjerazredno prostitutko. Si na nivoju, da bi volil tudi štrudl ali pasjo radost, ali pa le ubog na duši, na meji norosti. Oni se tega zavedajo, ste le koristi idioti in medtem, ko narod kuha pol ARGO kocke v kropu za kosilo, kriminalno, mafijsko komunistične tolpe, ki jih podpirate nosijo torbe s pokradenimi milijoni v davčne oaze, Slovenijo pa vidjo le kot plen-samopostrežbo za zadovoljevanje svojih kriminalno, mafijskih potreb.
mare 22. 03. 2023 - 14:13
Cepljenje je bilo prostovoljno, če si slučajno pozabil.
Anton 22. 03. 2023 - 6:42
Ja kaj pa imajo skupnega upokojenci in Rupar. Lepo vas prosim. Od kdaj pa on zastopa interese upokojencev, da bi bil sprejet na vladi. Smešno.
radames 22. 03. 2023 - 7:22
Tudi ti boš nekoč upokojenec. Al´ pa ne! Ker boš prej umrl!
GottTag QuelleAmeise 22. 03. 2023 - 8:52
Seveda zastopa naše interese za razliko od kriminalno, mafijsko komunističnih tolp na čelu z norim diktatorjem-kurbirjem s tretjerazredno prostitutko, podkupljenim sušnikom, ki pravi, da ima on dovolj evliko pokojnino, za ostale pa se mu hebe. Upokojenci ga podpiramo.
mona lisa 22. 03. 2023 - 9:08
Smešen oziroma smešno groteskne si ti. Morda boš dočakal penzijo če boš imel srečo. Pa da te potem vidimo.
mona lisa 22. 03. 2023 - 9:06
Ta se ne bo pokazala. Ni rdeče preproge in častne straže da bi paradirali in plesala.
Peter Miklavc 30. 03. 2023 - 3:17
Popravni izpit bo, ko bodo leteli levi iz parlamenta!
Dodaj komentar