Ko se gre Marko Bandeli za političnega analitika! Preberite to izjavo!

Bandelli in druščina

Propadli politik Marko Bandelli je po novem zaposleni državljan. Po tem ko se je nekaj mesecev svaljkal na plečih davkoplačevalcev, čeprav ima lastno podjetje, si je končno našel službo. Poleg tega pa očitno ne more pozabiti politike. 

Očitno se je Marko Bandelli lotil tudi politične analize kandidatov za predsednika Slo9venije. Na vprašanje twitter profila Missyblinde, pod katerim naj bi s skrivala skrajna levičarka Jasmina Nachbar, koga naj voli, ji je Banelli odgovoril tako: “Odpadejo Kordiš, Logar in tista iz Resnice.”

Očitno se Bandelli zelo dobro spozna na politiko in na to koga morajo ljudje volit. Njegovo znanje o politiki se je pokazalo  ravno pri parlamentarnih volitvah, ko je sam ostal pred vrati parlamenta.

Povezane objave

Tečaj srbohrvaščine za slovenske delavce delavce TKK, je bilo lažno!

Si bo Slovenija oddahnila? Nika Kovač se za nekaj časa umika v osamo?

Baje se resno išče novi Golob!

2 komentarja

marker 15. 10. 2022 - 16:11
Marko, tudi ti si odpadel....
Brenda 15. 10. 2022 - 16:11
Omg..
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več