Kolumna, Pavle Rupar: “Na volitve gredo bogati levičarski kapitalisti proti delavcem!”

Naduti in bogati Golob, proti delavcem, kmetom, študentom, upokojencem…

Pavle Rupar

Zdaj ni več dileme! Zdaj ni več levo in desno! Ni več komunistov in ne fašistov, čeprav pri tej primerjavi ne gre za drugačne pole pač pa za, do nedavnega levičarje. Ponosne naslednike titovih morilcev. Zdaj gre za »Milijonarje« in gre za ostalo Slovenijo!! Noro bogati levičarski kapitalisti proti delavcem, kmetom, študentom, upokojencem, učiteljem. Proti vam, ki zbirate vsak evro za svoj obstoj in dobrobit družin, ki zbirate zamaške za reveže, ki se greste bitko za svoje otroke in vnuke, ki jim pomagate, da jim je bolje. In gre za super bogataše, ki se pri noro obloženih mizah, vilah in avtih in jahtah norčujejo iz nas vseh! In ki se zaradi norčevanja do ljudi gladko »odpovejo« nekaj sto-tisočem evrom nagrade, ki jim sicer niti ne pripadajo. A se iz svoje dobrote odpovejo samo vašemu denarju, ki ste ga plačevali preko elektrike, RTV naročnin, preko davkov. Da bi bruhal. V loku bruhal!!!

Višek pokvarjenih tajkunov gre na volitve

Roberto Golob.. Višek vseh pokvarjenih tajkunov, domišljav in nikoli samozadosten, še manj zadovoljiv pri zbiranju denarja! Zase, da se ve! Zbiranju vašega, da ne pozabite!! Premoženje mu ocenjujejo na 36 milijonov po raznih računih, premoženju v deležih, nepremičninah! Njemu sledijo drugi milijonarji.  Tomaž Vesel , sicer Socialni demokrati!! Socialni z 250.000 € enega samega honorarja. Kdo ve, koliko honorarjev še ima!?!! Toliko socialni, kot sem jaz že hodil po Luni! Pa Multimilijonar Sandi Češko, tudi Socialni demokrat, saj veste.. 340 milijonov.. Tisto s kosmodiskom, dormeom pridobljenih! In bivši LDS-jevci: milijonarji , tržiški župan Borut Sajovic, ki je ljubezen do Tržiča početveril milijone svojega pokojnega očka pa znameniti Zoran Janković s sinovi! Sami reveži! Čakam , da se pojavi Tone Rop in znameniti Socialni demokrat Cvikl.. In še en golob najbrž.. Majhen, čeprav je skoraj dva metra visok.. Majhen, čeprav šteje 23 milijonov, kakor govorijo.. Gregor.. Gregor Golobič.. Majhen Golobček! Pa smetar Martin Odlazek, ki je zagnojil polovico okolja z odpadki in ki razpolaga z 60 % radijskih in tiskanih medijev! Fuj! Samo socialni ljudje, ki so vedno znali prisluhniti revežem, socialnim problemom.

[color-box color=”yellow”] Fuj, sami socialni ljudje[/color-box]

Če verjameš, če nisi levičar! Da o Milanu.. Joj Milanu!! Milanu Kučanu, sploh ne govorimo, za umret!! Ubogi, res ubogi.. Ti so bili očitno najbolj pomoči v milijonih potrebni kar sami! Bo še kdo kupil te pokvarjene »nove obraze«? Ste in smo prišli k pameti ali še vedno v praznih levičarskih lobanjah odmeva: »Vseeno, samo da je naš, levičar, komunist, antijanševec..«! Kakšna beda ostanka preprostih in poštenih ljudi, ki se morate prebijati skozi mesec medtem, ko se golobiči ponovno pripravljajo na nov plen!!

Ampak sem optimist! Že nadutost Goloba in ostale jate milijonarjev z razkošnim perjem, ki so si jih natopirali pred volitvami, kot so včasih naše babice in mame natopirale lase, da veliko misliti! Kdorkoli se ne more odločiti, koga bi volil, naj samo pomisli nase in na svoje družine!! In kako bo zopet z zavistjo gledal še večje kupe nagrabljenega denarja, nepremičnin, jaht.. Iz državne blagajne, državnih podjetij, inštitucij! Potem nikar ne stokajte, socialni problemi in prejemniki socialnih prispevkov, če bi uspeli.. Potem res ne jokajte!! Če se štirikrat niste naučili ničesar, če v štirih poizkusih prevare z novimi obrazi Kučanovega jedra niste spoznali svoje zmote ali norosti.. Potem vam ni pomoči.. Vam bo oproščeno!

 Goloba se ni treba bati navadnim ljudem, bojijo naj se ga kulovci

No, Goloba se ni bati! Vsaj pravičnim in poštenim kmetom, delavcem gostincem in turistični delavcem, šolnikom in študentom, mladim perspektivnim in znanja polnim mladim ne! Ni se treba bati jate lumpov, ki bodo zopet leteli za Golobom, tistim upokojencem, ki so uvideli prevare Desusa, Cerarja, Jankoviča, Bratuškove, Šarca in LDS in drugih ptičic enodnevnic!! Bojijo naj se ga komaj izvaljeni piščeti KULA!! Ja, Alenčica Bratuškova, naj se ga boji, ker jo bo Golob zasul s svojimi iztrebki. Tudi ubogi komedijant Marjan Šarec naj se ga boji, ker mu je Golob že postavil prazen bazen, v katerega se bo lahko po mili volji metal kolikor bo želel, ker bo imel ogromno časa! Pa tudi Lukec.. Meščev Lukec s svojo skrajno nadevico, ker mu bo Golob pred nosom, tako kot ostalim, požrl ves predvolilni futer, ki ga volitve in levičarji lahko zmečejo pred njegov kljun!! Kako bi kapitalist Golob in proti kapitalist Lukec sodelovala, pa je drugo vprašanje. Da o povsem razvodeneli politiki Tanje Fajon in SD sploh ne govorim! In tu me strah pred nesnago, ki jo spuščajo golobi, mine!! Ker ti mali, požrešni in nenasitni golobiči ne bodo pustili požreti vsega, kar so hranili zase! Dve leti so rjoveli, lagali, plasirali lažne novice v svet in po domovini, sejali sovraštvo in delali pot k ponovni vrnitvi do korita! A glej ga zlomka, na koncu so to počeli za.. Goloba!!! Hahahaha…

[color-box color=”yellow”] Vojna se začenja.. Vojna na levici,[/color-box]

Ampak, tega sramu sami ne bodo pogoltnili, ne! O ne, ne bodo! Vojna se začenja.. Vojna na levici, kjer bodo milijonarji, požrešni, nikoli siti, nikoli dovolj zrejeni, da niti letati ne morejo, želeli vse, golobiči pa nikoli ne bodo dopustili, da bi se en sam golob redil v neskončnost po tlakovano poti zlobe in sovraštva zoper drugače misleče! Če bo Golob požrl vse, bodo ti požrli njega.. Naj začnejo čimprej, april bo hitro tu!!

Ekskluzivno za portal e-Maribor, Pavel Rupar.

Povezane objave

Kolumna, Nežka Poljanšek. RTV postaja vse bolj mavrična televizija?

Leva kolumna – Štajna

Reporter cenzuriral kolumno Ane Jud, ker ni lepo pisala o Tini Gaber?