Komunikacija po Golobovo. Poglejte to nespoštljivost do novinarke!

Robert Golob, (zajem slike)

Nespoštljiva komunikacija predsednika vlade je zagotovo tisto kar nas mora skrbeti.  Taka komunikacija je nasprejemljiva in zavržna.  Si predstavljate, da bi tako komuniciral z ljudmi Janez Janša. Zagotovo bi bila to glavna novica osrednih levičarskih medijev. A pri Golobu se ne zgodi popolnoma nič.

Morda, gospod Golob, ko ste rekli glede RTV-ja, da iščete še druge konkretne možne načine, ste lahko tukaj bolj konkretni?” je popolnoma korektno vprašala novinarka Lara Drašković. Predsednik vlade pa ji je odgovoril, da mu na kraj pameti ne pade, da bi ji konkretno razlagal, novinarka pa se je le osramočeno nasmejala. Takšno vedenje premiera je nenavadno in skrajno neprimerno, saj je novinarka postavila vprašanje, odgovor nanj bi zanimal prav vse prisotne. Tako pa je novinarko osramotil in ponižal, ker je opravljala svoje delo. Pravzaprav je s tem dejanjem pokazal svoj nespoštljiv odnos do medijev, medtem ko mediji njegovo neprimerno vedenje očitno kar spregledajo in ignorirajo. Piše portal Nova24TV.

Bodo tak nespoštljiv odnos predsednika vlade obsodili v društvu novinarjev Slovenije? Ga bodo obsodili vsaj na STA? Dvomimo tudi v to. Obsojamo pa ga ustvarjalci portala e-maribor.si.

Po našem mnenju gre za zavržno in nedostojno ravnanje predsednika vlade, kateri bi se za izrečeno moral opravičiti.

 

 

Povezane objave

Ministrica Asta Vrečko dobiva grožnje. Tviteraši neprizanesljivi! Kar seješ to žanješ!

POZOR! Januarske pokojnine bodo izredno nizke. V sredo upor upokojencev!

Aleksander Reberšek: Kdo je gazda v tej državi? Tisti ki preganja farmacevtke!