Krščanska sramota? Partizanske pesmi v cerkvi na Sveti Gori!

slika: zajem zaslona

V baziliki Kraljice Svetogorske na Sveti Gori nad Solkanom je pater Bogdan Knavs s somaševalci prejšnjo soboto, kot že vse od leta 2013, daroval mašo za partizane in vse žrtve druge svetovne vojne.

Patra Bogdana Knavsa bi resnično lahko vprašali po zdravju. pa ne, da bi bil bolan, skrbi nas za njegovo mentalno zdravje“. S strpnostjo in razumevanjem zmoremo,” je v tem duhu na Facebooku pred dnevi zapisal p. Knavs, v preteklih pridigah pa govoril o zakramentu sprave in evharistični daritvi ljubezni”. je dejal pater. A pri tem strpnost, zakrament sprave in daritev ljubezni nima prav nobene veze. komunistični režim, je v slovenski družbi povzročil nepopravljive krivice, smrt na tisoče nedolžnih žrtev. Na tisoče preganjanih Slovencev in nenazadnje tudi sovražnost do cerkev in krščanstva. 

“V cerkvi Sveta Gora, Monte Santo. Nastopata partizanski pevski zbor in orkester. Za pravičnost, svobodo in proti vsemu fašizmu, hvala, hvala pater Bogdan Knavs.” Je zapisal twitter uporabnik Andrej. In očitno s tem zapisal pozabil na še eno totalitarno skupino  – komunizem.

Odzval se je tudi predsednik krščanskega foruma SDS Dejan Škverč: Sramota. Kaj na to poreče katoliška cerkev. Kje sta škof Jurij Bizjak in nadškof Zore? Kako je to sploh možno? Zakaj smo o tem izvedeli šele iz socialnih medijev 1 teden po dogodku? Prosim za zdravo pamet. Pesmi komunističnega revolucionarnega nasilja ne sodijo v Cerkev. Amen.”

Sramota, da moramo še vedno po 30-ih letih v cerkvi poslušati partizanske pesmi iz časa komunizma. časa, ki je največ hudega naredil prav cerkvi in krščansko vzgojenim ljudem.

P.M.

 

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

2 komentarja

Dada 25. 10. 2021 - 11:17
Odlična prireditev. Tako se dela sprava !!!!! "KAKO SE NAPREJ SOVRAŽI ??? TAKO... """komunistični režim, je v slovenski družbi povzročil nepopravljive krivice, smrt na tisoče nedolžnih žrtev.""" Ja. Komunistični ražim je na sodišču obsodil generala Rupnika, ker je organiziral Slovence, jih oborožil in jih poslal v pomoč fašistom in nacistom, ki so zasedli Slovenijo, prepovedali slovenski jezik, izseljevali Slovence, požigali slovenske domačije in mučili in pobijali Slovence. Politika gojenja sovražnosti in delitve Slovencev je politika Janše in njegovih politikov.
Dada 25. 10. 2021 - 12:35
Dodaj komentar