Kulu se je zmešalo? Vložili interpelacijo zoper ministra Vizjaka!

slika GOV

Poslanci opozicijskih poslanskih skupin LMŠ-ja, SD-ja, Levice, SAB-a in poslanska skupina nepovezanih poslancev so vložili interpelacijo zoper ministra za okolje Andreja Vizjaka.

Umetno ustvarjena afera, ki so jo bruhalniki levih novic poimenovali “glupi davki” je dobila svoj epilog. Sedaj smo izvedeli tudi zakaj je bila afera ustvarjena. Interpeliralo se bo ministra Andreja Vizjaka zaradi afere  glupi davki, kršenje korporativnega prava zaradi delovanja v Termah Čatež, ker je odobril povečanje črpanja termalne vode. Interpeliralo se bo ministra tudi zaradi zakona o vodah in ker je grožnja podnebnim spremembam.

mag. Andrej Vizjak, slika GOV

V tej smeri gre interpelacija zoper ministra Vizjaka. In že omenimo podtaknjeno afero “glupi” davki, se pri interpelaciji zares vprašamo, kdo je glup?

P.M.

 

Povezane objave

Je policija zamolčala poizkus napada migrantov na ženske sredi Ljubljane? Pričevanje! Video!

Nov šok za stranko SD. Nekdanji tajnik naj bi jim zamolčal nov milijonček dolga?

Danes bodo pokopali umorjeno Sabino. Domačini za odgovorne zahtevajo dosmrtni zapor!

2 komentarja

Dada 27. 10. 2021 - 10:06
jANŠI JE POŠTENOST NEKA TUJA, NEZNANA ALI VSAJ MANJVREDNA LASTNOST. žE rejec bikov je imel hišno preiskavo, " z zlorabo uradnega položaja je stran vrgel milijone"", zdaj pa je priplavalp, pri Vizjaku, DA JE PLAČEVATI DAVKE DRŽAVI GLUPO, poleg ostalega...... VAŽNO, DA SE VLADA, VLADANJE EDINO VELJA, POŠTENOST NI POMEMBNA.
Dada 27. 10. 2021 - 14:14
Kulu se vedno zmeša, keer je tako rekel Janša. Janša je bil obsojen zaradi poniževanja novinarke in vedno je krivo sodišče. Janša je blebetal proti stranki SD glede vile, pa je bil obsojen in krivo sodišče. A TEMU ČLOVEKU NIKOLI " NE POTEGNE " DA BI POMISLIL, DA JE KDAJ SAM KRIV ????
Dodaj komentar