Laž na laž, je enako, Tanja Fajon?

Tanja Fajon v Kijevu, slika tweeter

Zunanja ministrica Tanja fajon je sinonim za zavajanje in laži v parlamentu? Tako bi lahko dejali na včerajšnji govor vnaše zunanje ministrice, ki se je dobesedno zlagala?

Osrednja tema četrtkove izredne seje je bila razprava o predlogu stranke SDS glede resolucije o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem. naši vrli vladajoči resolucije niso podprli. Ti še naprej iščejo ne melo izgovorov, ki so skregana z vsako logiko in zdravim razumom. Pa tudi lažmi?

Zunanja ministrica Tanja Fajon je poleg ostalih izgovorov za odločitev o nesprejemanju resolucije o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem, naštela kar nekaj “razlogov”. Med njimi očitno tudi izmišljene. Na laž jo je v DZ namreč postavil predsednik SDS Janez Janša, njen odziv pa ni bil preveč prepričljiv in suveren, kot bi pričakovali od nekoga, ki govori resnico.

“Torej ali lažete vi ali pa laže romunsko zunanje ministrstvo. V naslednjih dneh se bo razčistilo in upam, da so posledice jasne”, je bil jasen predsednik SDS Janez Janša na četrtkovi izredni seji. 

In na koncu še vprašanje za zunanjo ministrico Tanjo Fajon. Kdaj bo udejanjila svoje besede, se odpravila k Putinu in se dogovorila za mir v Ukrajini?

Odgovora Tanje Fajon verjetno ne bomo nikoli izvedeli?

Povezane objave

Občinski svetniki opozicije, občine Hoče-Slivnica na novinarski konferenci, proti podražitvam

So si na RTV, incident med shodom upokojencev, preprosto izmislili?

Bogati ljubimci Golobove ljubice in ena najdražjih manikur na svetu?

2 komentarja

Andrej59 17. 03. 2023 - 7:51
Saj ne laže samo ona ampak večina levičarjev zavaja sploh pred volitvami.
Linde 17. 03. 2023 - 12:16
Pras Aci jalova naj odstopi
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več