Lažni bombni preplah v Ljubljani malo pred prihodom predsednice države in predsednice DZ.

sodniško kladivo

Policisti so zjutraj po anonimnem klicu zaradi nevarnosti, da se na ljubljanskem sodišču nahaja nevaren predmet, zavarovali in izpraznili prostore ter opravili pregled prostorov. 

 Okrožno sodišče v Ljubljani je bilo danes zjutraj ob 8.uri zaradi izrednega dogodka zaprto za obiskovalce in stranke, zdaj pa znova normalno posluje. Izredni dogodek je bila grožnja z bombo, pred prihodom predsednice države Nataše Pirc Musar in predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič na sodišče. V sodni stavbi sta se sicer ob 11. uri začela slovesno odprtje sodnega leta in primopredaja poslov predsednika vrhovnega sodišča.

Policisti in bombni tehniki so ugotovili, da bombe v poslopju ni. Bil pa je to že četrti izredni dogodek v sodni stavbi. Podobni primeri so se zgodili novembra lani in letos januarja. V vseh primerih se je izkazalo, da gre za lažni preplah, so zapisali na spletni strani ljubljanskega okrožnega sodišča.

Očitno je nekdo damam na najvišjih položajih v državi nekdo posla valentinovo darilo.

Povezane objave

So si na RTV, incident med shodom upokojencev, preprosto izmislili?

To so najbolj zanimivi transparenti in najbolj zanimivi govori udeležencev shoda upokojencev

Golob zanika sestanek med Gabrovo in Štefančičem. A slike govorijo drugače!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več