Levi fašizem na pohodu! Poglejte si to Golobovo zavajanje in laganje.

Robert Golob, (zajem slike)

Saj ni res pa je. Robert Golob je enostavno izgubil kompas. S svojo aristokratko držo in sovražno nastrojenostjo do stranke SDS, pa le še oblikuje znake levega fašizma?

Robert Golob je šel mnogo predaleč, se vrstijo številni zapisi na družbenih omrežjih. Njegove floskule o sovražnem govoru, napadih na drugače misleče imajo v Sloveniji že dolgo brado, še posebej, ker so to, še aprila počeli ravno Golobovi volivci. In takrat se ni oglasil nihče. Ko so na ulicah sejali sovraštvo in kričali, da je Janšo treba ubit. Ko so zmarjali novinarja Vladimirja Vuduška , da je “drek”! Kje je bil Golob in njegovi poslanci, ter volivci takrat? Večina njih se je na ulicah drla “smrt janšizmu”.

In danes skuša ta ista leva politična oblast pod krinko sočutnosti stranki SDS pripisati  imamo tako stanje v državi, kakršnega imamo  in  obtožiti SDS, da se sovražni govor skozi Logarja skuša pripeljati na oblast.

Kdo je tu nor, gospod Golob?

Povezane objave

Saj ni res pa je. Za inštalaterja strojnih inštalacij v SLOVENSKI Bistrici, obvezno znanje albanščine?

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

1 komentar

BOBUBOB 27. 10. 2022 - 11:59
Kakšen fašizem se je pa šla Lajnova na Bledu, takrat, ko bi ji menda morali ploskati vsi, kot Kimu v Koreji? Ukrajina mora zmagati? Mar smo res tako dobro obveščeni, da poznamo tudi tista dejstva, ki so nam jih režimska levodesna trobila zamolčala ??
Dodaj komentar