Levi Reporter spet zavaja? Poglejte kaj so tokrat napletli.

slika družbeno omrežje

Levemu trobilu Reporter, očitno ne zmanjka pravljic za lahko noč. Nejeverni levi Tomaži, pa tem pravljicam še vedno verjamejo.

Reporterjeva pravljica za lahko noč

Odkar je Reporter odšel v leve roke, je postal le še proti Janševo trobilo nesmislov. Tokrat jim gre v nos denar, ki ga ima na svojem računu Slovenska demokratska stranka. Očitno se tistim levim pisunom pri tem trobilu že tresejo hlače, ob pravljici o izigravanju volilne kampanje. Stranka SDS je namreč po Sloveniji postavila številne jumbo plakate, z reklamiranjem stranke, kot take in spletne strani, kjer si lahko sami izračunate svojo višino plače, zakonodohodnini.si. Brez slepomišenja. Reklamiranje preko jumbo plakatov je strankam dovoljeno tudi, ko ni čas volilne kampanje. 

Pri omenjenem levem trobilu navajajo tudi denar, ki ga ima na svojem računu Slovenska demokratska stranka. Po njihovem zapisu naj bi imela stranka 2.5 milijona evrov. In to povsem zasluženo. To je namreč edina stranka, ki s svojim denarjem ravna gospodarno in plačuje vse svoje račune, glede na število članov in poslancev v parlamentu je trudi po tem SDS daleč največja stranka v državi. Za razliko od recimo precej zadolžene stranke SD . In ko smo že pri stranki SD. Kaj take  predstavitve kandidatov, kot jih ima stranka v času pred volilno kampanjo pa so dovoljene in niso izigravane volilne kampanje? Seveda so dovoljene. Tako kot tudi plakati SDS ob cestah. Igor Kršinar iz Reporterja pa bi moral še malo v šolo. Kaj takega bi mu znal povedati tudi marsikateri osnovnošolec.

Pri Reporterju, pa so šli še tako daleč, da so stranko povezali tudi z mediji Nova24TV, Nova hiša, ki izdaja portal Nova24tv.si, Nova obzorja, ki izdaja Demokracijo in enostavno kar ves denar prihodkov stranke in medijev sešteli  in zapisali, da imajo pri SDS na razpolago več kot pet milijonov evrov, ter pripisali, da gre pri tem, za propagandna trobila stranke SDS. No tokrat so naš portal e-maribor izpustili iz njihovih neumnosti.

Mi pa sprašujemo vas, H kateri stranki pa vi uvrstili levo trobilo Reporter.

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

Ubogi Kučan že joka? Stranki SD sporoča: “Kar so si skuhali bodo pojedli!”