Levica ponuja svojim nove službice s tovariškim pozdravom.

fotomontaža

Nedorasel svoji funkciji, Luka Mesec, dan po rekonstrukciji vlade in razmetavanju denarja za nova ministrstva, že ponuja nove službice. Seveda takim, ki so pri istem levem koritu?

Z rekonstrukcijo vlade so se pojavila tudi številna ugibanja o zaposlovanju na novoustanovljenih ministrstvih. Točnih številk o tem še ni, ima pa ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki ga vodi Luka Mesec, trenutno odprtih osem delovnih mest. 

Zamislite si to.  Novo ministrstvo potrebuje nove prostore, nove pisarne, novega ministra s tajnicami, državne sekretarje, podsekretarje, uradnike in njihove pomočnike, pa ostale delavce na ministrstvih, čistilke ipd. Torej to pomeni, da bo na vsakem ministrstvu, ki je začelo delati na novo zaposlenih najmanj 50 novih ljudi. 

Po twitterju pa je zakrožilo elektronsko sporočilo, ki naj bi ga ministrstvo posredovalo članom Levice. V njem naj bi jih obvestili, katera delovna mesta so trenutno odprta na zgoraj omenjenem ministrstvu in na ministrstvu za kulturo, ki ga vodi Asta Vrečko, prav tako iz vrst Levice. Sporočilo, ki naj bi ga avtor pospremil s »tovariškim pozdravom«.

Na to blagodejno ponujanje službic tistim, ki ji želijo socializma se je odzval tudi predsednik stranke SDS Janez Janša in zapisal: “Ne bodo dodatno zaposlovali” in dodal smeškota.

kaj pravi že pregovor Levice: “Laž je nesmrtna duša levičarjev?”

Povezane objave

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

V mariborskem zaporu izbruh epidemije garij. Zdravstveni delavci v pripravljenosti.

1 komentar

Pepe Vasjebe 26. 01. 2023 - 12:45
Za kozlat! Najraje bi se pa pokozlal po Zaluniku!
Dodaj komentar