Levičarji ne izbirajo sredstev. Minister Hojs ob rojstnem dnevu prejel grožnjo!

Metek, slika je simbolna

Včeraj je svoj 60. rojstni dan praznoval notranji minister in podpredsednik stranke SDS Aleš Hojs. A tudi tokrat levičarji niso mogli mimo žalitev in groženj.

Notranji minister prejel grožnjo

Po tem, ko je predsednik vlade Janez Janša v kuverti med drugim prejel svojo fotografijo z narisano tarčo in skupaj s še nekaterimi drugimi prejel po pošti tudi strelne naboje, so nasprotniki aktualne vlade za podobne grožnje izkoristili rojstni dan notranjega ministra Aleša Hojsa. “Vse naj naj, darilo vam bomo poslali po pošti,” se je glasilo eno od voščil, slikovno gradivo pa je nakazovalo na to, kaj bodo ministru poslali.

Levi fanatik Matjaž Bajt je nakazal kakšno darilo naj bi Aleš Hojs prejel po pošti. Še dobro da policija pri odkrivanju zaničljivega sporočila ne bo imela prevelikih težav

Resnično upamo, da bo policija glede te grožnje posredovala. Po navadi so tisti, ki odkrito grozijo premierju in preostalim članom vlade, nedotakljivi in policija jih niti ne povoha, profili na družabnih omrežjih pa so očitno tudi še naprej nemoteno delujoči. Neposredno grožnjo Matjaža Bajta, notranjemu ministru Hojsu bomo tako poslali policiji. Zanima nas, ali se bodo tokrat zganili!

P.M.

 

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?