Levosučna “novinarčka” iz Necenzurirano, sta po novem “invalida”!

slika twitter

Portal Požareport tokrat znova poroča o neslavnem portalu Necenzurirano in o trojici “neodvisnih” novinarjev – Cirmanu, Modicu in Vukovićevi, ki jih preganja FURS zaradi neplačevanja davkov, piše portal Nova24TV!

Sta Primož Cirman in Vesna Vuković po novem invalida?

Po poročanju raziskovalnega novinarja Bojana Požarja, po obdobju zadnjih dveh let, preko neznanih virov financiranja, enormnih davčnih dolgov, novih bančnih računov v Litvi in službovanja pri medijsko-smetarskemu tajkunu Martinu Odlazku, z žalostnim koncem zaključila pripoved o “neodvisnem” portalu in “neodvisnem” novinarstvu. Kot še navaja Požar, sta dva iz novinarske trojke Necenzurirano – Primož Cirman in Vesna Vuković tudi uradno že zaposlena pri Odlazku.

Pri njem sta že od 2. decembra 2021. Ob vsem tem pa je posebej komično to, da jima je Odlazek službo ponudil v podjetju Salomon d. o. o., ki je namenjeno zaposlovanju invalidov, ki je v ta namen prejemalo milijonske subvencije države. A to še ni vse, okoli 45, 39-odstotni delež podjetja poseduje država preko slabe banke oziroma DUTB. Tako vse od začetka decembra lani Cirman in Vukovićeva ne delata zgolj za Odlazka, ampak tudi za državo, njuno delo pa finančno spodbujamo tudi davkoplačevalci.

Se pa sprašujemo kakšna invalida sta Primož in Vesna?

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

Ubogi Kučan že joka? Stranki SD sporoča: “Kar so si skuhali bodo pojedli!”