Lidija Divjak Mirnik, pred leti Bresternico žalila, da je “klinčeva”, danes pa kandidira za županjo MOM

Lidija Divjak Mirnik, slika twitter

Lidija Divjak Mirnik je večna kandidatka za županjo. Po katastrofi na parlamentarnih volitvah, se je očitno odločila da kandidira še za županjo. Tokrat v zavetju Stojana Auerja.

Po tem, ko se je Lidija Divjak Mirnik pred štirimi leti tolkla po prsih da je postala poslanka in prijateljevala z županom Arsenovičem, je kot mestna svetnica kmalu odstopila, njena LPR pa je bila na začetku blazno navdušena na županom. 

No ljubezni je sedaj konec. Sta pa leta 2019 še prijateljsko kramljala Saša Arsenovič in Lidija Divjak -Mirnik  kam naj preselita mariborski Akvarij-terarij. Lidija Mirnik Divjak bi ga preselila kar v “klinčevo” Bresternico.

Po tej “klinčevi” Bresternici je prišlo leto 2022 in Lidija spet kandidira za županjo mestne občine Maribor. A tokrat ne kot stranka LMŠ, ker ji je propadla, pa tudi pri Gibanju svoboda naj bi se ji odrekli. Spet je zato odšla nazaj, v zavetje k Stojanu Auerju in za vsak slučaj še ime liste LPR iz Liste za pravičnost in razvoj, spremenila v Listo za pravičen razvoj Mestnih četrti in Krajevnih skupnosti Maribor.

Bo v tem pravičnem razvoju tudi “klinčea” Bresternica?

Povezane objave

Veselo in prijateljsko vzdušje na srečanju Podravske regije SDS v Račah

Razgrajal po trgovini in se podelal. Policisti so ga odpeljali

Najprej je kolesaril proti Janševi vladi, ga zmerjal s pošastjo, sedaj pod Golobov vlado pa joka?