Lidija Divjak Mirnik vstala iz “pepela” in razburja na twitterju

Neizvoljena poslanka Lidija Divjak Mirnik, ki je v Mariboru na volitvah dosegla katastrofalni rezultat, spet razburja na družbenih omrežjih.

Lidija Divjak Mirnik, spet razburja

Slovenijo v tem času razburjajo kadrovske čistke ob nastopu nove vlade. Vlada je že na prvih dveh sejah razrešila več direktorjev direktoratov na ministrstvih in na njihova mesta imenovala vršilce dolžnosti. Spremembe so na ministrstvih za notranje zadeve, obrambo, šolstvo, okolje in prostor ter zunanje zadeve in tako dalje. 

Vsaka vlada ima seveda pravico zamenjati kadre, zaradi lažjega dela in zato, ker novim kadrom tudi bolje zaupa, da lahko bolje dela. A problem zamenjave kadrov, očitno ni bil leta 2018 pri Marjanu Šarcu, ampak je problem nastal pri Janezu Janši, vsaj tako si zamišlja Lidija Divjak Mirnik. Ko je šlo za Šarčevo kadrovanje je bila to transparentnost, ko je šlo za Janševo kadrovanje, pa diktatura?

“2 leti so izvajali kadrovski cunami. Dobesedno. Zadnje tedne zaposlovali za nedoločen čas. Danes pa “jočejo.” Seveda je treba nekompetentne kadre, tiste brez ustreznih kompetenc in izobrazbe, menjati. Pika!” Je na tvitterju zapisala nekdanja poslanka LMŠ Lidija Divjak Mirnik. 

Glede na katastrofo od rezultata, Lidija Divjak Mirnik je na volitvah dobila le pičlih 377 glasov podpore, bi bilo boljše, da se sploh nebi oglašala. Svoje sta ji povedala tako Jelka Godec, kot Dejan Kaloh, poslanca SDS.

Lidija, postavi se v vlogo mlade punce, ki je končala fakulteto. Prijavi se na razpis na nekem ministrstvu. Jo izberejo in zaposlijo. Danes je na spisku. Nič kriva, nič dolžna. Aja, tebi je vseeno. Zaposlila jo je Janševa vlada in je kriva. Kot davnega leta 1945.” Je zapisala Godčeva. Svoje pa je Lidiji povedal tudi mariborski poslanec Dejan Kaloh in zapisal: “LDM je privoščljiva in nizkotna oseba. Zato je tudi izpadla iz DZ. Škoda vsake nadaljnje besede za ta osebek.”

Za neizvoljene poslance, ki bodo še pol leta prejemali nadomestilo, pa bi bilo dobro, da si čimprej najdejo vsaj kakšen hobi, če že ne dela, da ne bodo stalno viseli na družbenih omrežjih. In Lidiji v poduk, tudi Šarcu včasih zmanjka kadrovanj na svojem ministrstvu.

Povezane objave

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

Vikend rezerviran za člane SDS, mariborske in podravske regije!