Ljudmila Novak vrgla puško v koruzo? Ne gre za predsednico Slovenije?

ljudmila novak

Po poročanju portala Požareport se Ljudmila Novak ne bo podala v boj za predsednico Republike Slovenije. Očitno se njeno pohajkovanje med levim in desnim ni preveč izplačalo.

Roko na srce. le kdo bi za predsednico države obkrožil Ljudmilo Novak? Mogoče volivci Nove Slovenije, pa še to, zaradi njene preveč levičarske drže ne vsi. Sodeč po parlamentarnih volitvah volivcev nove Slovenije ni več, kot 7%. Tu pa se zadeva po vsej verjetnosti konča. Koga bo Nova Slovenija sedaj predlagala za predsednika Slovenije, pa je seveda vprašanje.

Po trenutnih rezultatih anket za predsednika države, najbolje kaše Nataši Pirc Musar in Anžetu Logarju. Prvo ime Gibanja svoboda, Marta Kos bi na predsedniških volitvah pogorela. Mogoče bo tudi ona vrgla puško v koruzo, tako, kot Marta Kos.

Koga pa bi vi volili?

 

Povezane objave

Če ni to najbolj prisrčen trenutek. Oboževalka Logarju: “Moje zlato, a bova na televiziji?”

Slovenija je dobila 9 kandidatov za predsednika države! Kdo vse kandidira?

Tudi Ivo Vajgl vrgel puško v koruzo. Odpovedal kandidaturo za predsednika!

1 komentar

MOPSEN 5. 08. 2022 - 3:17
Je sprevidela,da je na LEVI zadosti krvosesov,na kandidatni listi...zato bi tam sigurno pogorela....lahko pa kandidira za vodilno gejšo v Brglezovem apartmaju v BRUSLJU.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več