Ljudmili Novak ne pravijo zastonj “Luda – Mila”? Twiter razkriva!

Zagotovo ste že slišali vzdevek Ljudmile Novak, potem ko se je iz desnega obrnila na povsem levi pol in kritizira to vlado ter njenega predsednika, pa čeprav je (njena) stranka NSi v koaliciji.

Ljudmili Novak ne pravijo zastonj “Luda – Mila”?

Glavna tema Ljudmile Novak in njenega asistenta očitno ni sveženj za obnovo Evrope po pandemiji Covid-19, ampak kje je sedal Janez Janša. S tem se očitno ukvarja Ljudmila Novak in njen asistent Matic Cvelbar. Na to temo je bilo veliko krohotanja in privoščljivosti zlasti z levega pola. Nekdanji “novinarček” Financ, Cvelbar, ki je nekdaj uspel sestaviti zelo prijazen intervju z Milanom Kučanom, je zapisal: “A poglejte, kje in kako, recimo, sedi Plenković in kje in kako gospod premier Slovenije. Slika pove več kot 1000 besed,”

Zaničevalno, neokusno in žaljivo, do predsednika vlade je s tem Twit-om, Cvelbal povzročil pravi vihar. Tudi na družbenih omrežjih. Predvsem zato, ker slika ne prikazuje našega predsednika vlade, ki sedi ob robu mize, ker naj bi ga izločili, ampak zato, ker so udeleženci upoštevali varnostno razdaljo, kot odgovorni predsedniki vlad. Nenazadnje je na istem mestu sedela tudi Angela Merkel, pa se Ljudmila Novak in njen asistent nista obregnila ob njo. Ob tem pa se sprašujemo kdo vzame take ljudi za svoje asistente, ko naredijo več škode, kot koristi?



In medtem ko stranka Nova Slovenija, kateri (zaenkrat) še pripada Ljudmila Novak vztrajno ponavlja da je sredinska stranka, Ljudmilo vse bolj vleče na levo.

MG


Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

Ubogi Kučan že joka? Stranki SD sporoča: “Kar so si skuhali bodo pojedli!”