LMŠ-jeva “taxi” kandidatka nad Bojana Požarja. Ta ji je vrnil milo za drago.

slika je simbolna

Nekatere kandidatke, ki se očitno že vidijo v parlamentu in nabirajo svojo neznano podobo, kar preko znanega novinarja Bojana Požarja.

Taxi kandidatka nad Bojana Požarja

Ni vse tako preprosto, tudi če, si blond in kandidiraš za državni zbor, imeti moraš tudi malo pameti! Izbor stranke LMŠ,  za poslance, ni bil letos najbolj posrečen. Tudi zato, ker se stranka s kakšnimi dosežki, res ne more pohvaliti, pa čeprav so kar dve leti vodili vlado, “rejtinge” pa jim znižuje še preveč jezična mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik.

So se pa očitno pri LMŠ zatekli k blondinkam. Očitno jim jezičnost uspeva. Kako tudi ne, saj je bilo Šarčevo delo v preteklosti ravno to, da je imel prevelik jezik. Se je pa na tnalu Bojana Požarja znašla Anja Jordan iz LMŠ, ki naj bi bila celo zasebna spremljevalka “šefa” taksistov. Očitno tudi njej ne zmanjka jezičnosti. Ko je Požar objavil novico o njej, mu je začela celo groziti.

“Mimogrede, tokrat kandidatka za poslanko na listi LMŠ tudi – širši javnosti manj znana, Anja Jordan, vendar zasebna spremljevalka “šefa taksistov” Dejana Jefima. Zato je tudi toliko živčen,” je zapisal Bojan Požar.

Užaljena “taxi kandidatka” pa je odgovorila: “G. Požar. Žaljivk, ne mislim prenašati in bom zoper vas ukrepala z vsemi sredstvi. Predlagam, da objavo izbrišete in pričnete komunicirati letom primerno. Hvala.”

Uboga Anja, se je ob Požarjevi izjavi očitno počutila res prezrto, zato ji je Bojan Požar dal še zaključno motivacijo: “Sicer se s politiki javno ne prepiram, me pa vseeno zanima, kaj naj bi bilo žaljivo? Morda to, da ste “širši javnosti manj znana”? Glede vašega razmerja z Dejanom Jefimom, pa lahko sami pojasnite vse podrobnosti. Kot političarka ste javna oseba, in prav je, da ljudje vedo, koga volijo.” Je Anjo zaključil Bojan Požar.

Ubogi Šarec, res nima srečne roke pri izbiri kandidatov. A Anja že zbira ljudi, za motivacijo, ki se imenuje anti Uber. Vse za svojega partnerja?

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

Ubogi Kučan že joka? Stranki SD sporoča: “Kar so si skuhali bodo pojedli!”