Luka Mesec pravi, da s Smodejem ni imel nikoli nič, a poglejte posnetek!

Dušan Josip Smodej,. slika tweeter

Koordinator Levice Luka Mesec je o aferi Smodej pojasnil, da z Dušanom Smodejem ni imel nikoli nič. “Vse insinuacije o mojih povezavah z njim najostreje zavračam, nikoli se nisem udeleževal zabav pri njem, niti nisem vedel, da te obstajajo,” je o aferi Smodej povedal Luka Mesec.

Levi “razuzdanci”, ki so se z dekleti (in tudi fanti), šli razne perverzne igrice, kot pričajo številna pričevanja, so se zavili v molk. Dušana Smodeja, zastopnika Fotopuba se kar naenkrat nihče ne spominja več, nihče več ni z njim povezan, nihče ni z njim sodeloval. Kot, da sploh nebi obstajal.

Tudi sedanji minister za delo Luka Mesec trdi, da s Smodejem ni imel nikoli nič in da se zabav, na katerih naj bi se domnevno dogajale spolne zlorabe – sume kaznivih dejanj preverjajo tudi na policiji -, ni nikoli udeleževal. Je pa, kot je razvidno s posnetka, objavljenega na Twitterju, leta 2021 obiskal Fotopub, ko se je udeležil razstave zdaj že pokojnega slikarja Romana Uranjeka

Kdo tu laže, Luka Mesec ali video posnetek? Odgovor prepuščamo vam.

 

Povezane objave

Ministrica Asta Vrečko dobiva grožnje. Tviteraši neprizanesljivi! Kar seješ to žanješ!

POZOR! Januarske pokojnine bodo izredno nizke. V sredo upor upokojencev!

Aleksander Reberšek: Kdo je gazda v tej državi? Tisti ki preganja farmacevtke!

2 komentarja

MOPSEN 24. 08. 2022 - 14:00
Vse od policije, sodišča, zdravstva....vse bo molčalo,zanikalo, odmahnilo z roko....to je možno samo v Jebistanu...na sončni zadrogirano perverzni strani ,komunistično rdečih Alp.
Pepe Vasjebe 24. 08. 2022 - 18:36
Jebeno res je kar si napisal!
Dodaj komentar