Mariborčani izvolili dva poslanca, ki očitno ne znata govoriti?

Slika Maribor24

Včeraj smo razkrili, kako ptujski športnik in sedaj poslanec Gibanja svoboda Dejan Zavec v parlamentu ni spregovoril še niti besede, Danes pa razkrivamo še dva tiha mariborska poslanca.

Parlament je prostor pogovora in dialoga, kjer vsaka politična stran izraža svoj pogled. A očitno poslanca Andreja Rajbenšu in Rastislav Vrečko ne znata govoriti. No Rajbenšujeva se tudi v sami kampanji ni posebno trudila v občinah Hoče-Slivnica, Miklavž na Dravskem polju, Starše in delu Tezna, kjer je niti še videli niso. Le kaj v parlamentu lahko ta poslanka naredi za ljudi v teh krajih? 

Andreja Rajbenšu, kljub temu, da bi pri 56-ih letih že morala znati govoriti, kot kaže parlameter, ni imela še nobenega govora, pravzaprav še ni izgovorila niti ene same besede. Kako netipično za ženske? A svojo poslansko plačo pa je seveda dobila. Ta se giba na okoli 3000 tisočake.

Rastislav Vrečko, je podoben primer tihega sedenja v parlamentu. Oziroma je govor njegova šibka točka. Mariborčani so ga lahko slišali na enem izmed mariborskih soočenj, ko je jecljal in se spotikal z besedami.  V parlamentu pa ni izrekel niti besede. Tudi njemu, pa je pripadla seveda cela poslanska plača. Toliko o velikih besedah mariborskih poslancev Svobode, kako se bodo borili za Maribor. Bravo!

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

V mariborskem zaporu izbruh epidemije garij. Zdravstveni delavci v pripravljenosti.

POZOR! Zaradi naleta treh vozil zaprt del štajerske avtoceste, nastajajo zastoji

1 komentar

Dalibor 8. 07. 2022 - 6:46
Mater, naši poslanci imajo kar 3.000.000 plače? Dobri so. Še enkrat si skozi preberite ta "članek"...
Dodaj komentar