Mariborski poslanec Rajh, namesto da bi se ukvarjal z Mariborom, s ukvarja s Kranjem!

poslanec Andrej Rajh

V parlamentu sedi kar nekaj mariborskih poslancev, Tako lahko najdemo poslaca Trčka iz SD, Divjak-Mirnikovo iz LMŠ, Rajiča kot NeP, Rajh iz stranke SAB in Kaloha iz SDS.

Andrej Rajh se  raje ukvarja s Kranjem, kot z Mariborom-?

Maribor, kot drugo največje mesto v državnem zboru zagotovo potrebuje poslanca. V bistvu je za mesto ob Dravi to zelo pomembno. V tem mandatu je v državnem zboru tako kar 5 mariborskih poslancev. A kdo se v bistvu sploh zavzema za mesto Maribor?

Zagotovo ne Lidija Divjak Mirnik, saj vlada njenega predsednika Marjana Šarca ni Mariboru prinesla prav nič dobrega. Drugi problem je Franc Trček, ki ga Mariborčani sicer bolj poznajo, kot protestnika, a vseeno v parlamentu pusti vtis, še posebej po kričanju in neumnostih, ki jih kvasi. Za Rajiča bi lahko dejali, da je najbolj tihi mariborski poslanec, ki prav tako Mariboru ni prinesel prav ničesar. Za razliko od te vlade in tudi poslanca SDS Dejana Kaloha, ki je Mariboru končno dala krila, da se ustvarjajo pogoji za nove investicije.

Najbolj zanimiv mariborski poslanec pa je zagotovo Andrej Rajh, poslanec SAB, ki pa se raje, kot z Mariborom, ukvarja s Kranjem, namesto, da bi se z njim ukvarjala predsednica stranke Alenka Bratušek, ki je v Kranju celo kandidirala. 

To je Rajhova hvala mestni občini Kranj:

Povezane objave

Veselo in prijateljsko vzdušje na srečanju Podravske regije SDS v Račah

Razgrajal po trgovini in se podelal. Policisti so ga odpeljali

Najprej je kolesaril proti Janševi vladi, ga zmerjal s pošastjo, sedaj pod Golobov vlado pa joka?