Mariborsko Pohorje – Remont na krožni kabinski žičnici

Foto: Marprom

Po koncu zimske sezone na Mariborskem Pohorju bo podjetje Marprom iz Skupine JHMB aprila izvajalo redna spomladanska vzdrževalna dela na krožni kabinski žičnici. Potekala bodo od 3. do 26. aprila vse ponedeljke (razen velikonočnega), torkesrede in četrtke, torej 3.–6. 4.11.–13. 4.17.–20. 4. in 24.–26. 4. V teh terminih prevoz s krožno kabinsko žičnico ne bo mogoč, medtem ko bo ostale dni obratovala po voznem redu.

Letos bo remont glede na doseženo število obratovalnih ur (37.500) obsežnejši kot prejšnja leta, zato se bo po potrebi nadaljeval še maja, o čemer bomo uporabnike pravočasno obvestili. Pri tem prosimo za razumevanje zaradi začasnega izpada prevoza s krožno kabinsko žičnico. Z izvajanjem vzdrževalnih del, predpisanih na določeno število obratovalnih ur žičnice, Marprom zagotavlja njeno varno obratovanje.

Poleg tega krožna kabinska žičnica letos predvidoma ne bo v pogonu še avgusta in septembra zaradi izgradnje nove vmesne postaje, ki bo stala za osmim stebrom žičnice. Točne datume zaustavitve v omenjenih mesecih bomo sporočili naknadno. Bo pa med izgradnjo vmesne postaje za obiskovalce zagotovljen nadomestni prevoz na Mariborsko Pohorje s sedežnicami Radvanje, Poštela in Sleme.

Povezane objave

Veselo in prijateljsko vzdušje na srečanju Podravske regije SDS v Račah

Razgrajal po trgovini in se podelal. Policisti so ga odpeljali

Najprej je kolesaril proti Janševi vladi, ga zmerjal s pošastjo, sedaj pod Golobov vlado pa joka?