Ministrica Asta Vrečko dobiva grožnje. Tviteraši neprizanesljivi! Kar seješ to žanješ!

Asta Vrečko, zajem zaslona RTV

Danes sem na domači naslov, kjer živim z družino, dobila sovražno pismo zaradi združevanja muzejev. Je na twitterju potarnala ministrica za kulturo Asta Vrečko.

Muzej slovenske osamosvojitve še vedno buri duhove. razvrednotenje slovenske osamosvojitve je namreč nizkotno dejanje te vlade. A ministrici za kulturo ni bilo dovolj, da je onečastila ljudi, ki so se borili za slovensko samostojnost, ne samo da je ukinila ta muzej, ampak je danes odstavila tudi dosedanjega direktorja Muzeja novejše zgodovine Jožeta Dežmana in direktorja Muzeja Slovenske osamosvojitve Željka Oseta

“Danes sem na domači naslov, kjer živim z družino, dobila sovražno pismo zaradi združevanja muzejev. Upam, da se gospodje, ki že nekaj mesecev stopnjujejo zaostreno, hujskaško in šovinistično retoriko, zavedajo kakšne posledice imajo lahko njihove besede,” je danes na svoj twitter profil zapisala ministrica za kulturo, Asta Vrečko. Odzivi ob njenem zapisu, pa niso bili nič kaj prizanesljivi. Izbrali smo jih nekaj.

vir twitter

Povezane objave

SDM nad 8. marec zaradi financiranja referenduma iz tujine. Ti pa žaljivo nad SDM?

Iz stanovanja Roberta Goloba se razlega glasna balkanska glasba?

Hadžib bi v naših šolah dovolili, razpela na steni pa ne?

3 komentarji

marker 27. 01. 2023 - 10:29
Kar si sejala, to zdaj žanješ. Prav ti je!
otrok 27. 01. 2023 - 12:51
Bolje bi bilo, kar serješ to žanješ!
mona lisa 28. 01. 2023 - 3:48
Kar seješ to žanješ.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več