Mlada volivka na tik-toku. Tisti, ki ste obkrožili ZA, ste “faking” ovce vsi po vrsti!

zajem slike

Tudi družbeno omrežje Tik tok, ki je vse bolj priljubljeno, preplavlja izjava mladenke, ki je tistim, ki so na referendumih obkrožili ZA označila za ovce.

Na družbenem omrežju Tik tok se širi video uporabnice @nimaveze, kjer brez dlake na jeziku, vsem tistim, ki so v nedeljo, na referendumu obkrožili ZA kratko in malo pove, da so “faking” ovce.  Pravi da so tisti, ki so obkrožili ZA”glupi” ker drugače nikoli nebi obkrožili ZA. Dejala je, da ne bo nikoli razumela, kako ljudje v tej državi ne premorejo niti malo zdravega razuma. Njen video si lahko ogledate spodaj.

Z neuspelim referendumom je tako leva oblast postala še močnejša. Podredila si je nacionalni medij, upokojencem odrekla častitljivo starost in za propadle politike odprla nova ministrstva. Nič čudnega, če se ljudje sprašujejo kaj je z nekaterimi narobe!

Povezane objave

SDS zahteva vrnitev ukinjenih volišč

V četrtek na ulicah ponovno upokojenci, tudi pred RTV! Posebni avtobus iz Maribora!

Veselo in prijateljsko vzdušje na srečanju Podravske regije SDS v Račah

1 komentar

mona lisa 29. 11. 2022 - 3:48
Odlična prispodoba. Res vsi tisti ki so na referendumu obkrožili da so presrane ovce. Volili so proti sebi in vsem delovnim in poštenim Slovencem. Veliko Slovencev so ovce. Dokazali so na zadnjem referendumu, na volitvah za predsednika in najbolj na volitvah za vlado. Zaradi teh zblojeni ovac trpimo vsi Slovenci. Plačujemo velike davke, velike cene energije in ostalega, starejši ne bodo imeli pomoči ki si jo zaslužijo, nategnili so ljudi za pokojnine, obvladujejo medije in iz sodstva vedno bolj delajo krivosodje. Vračamo se v leto 1945. Grožnje na dnevnem redu kdor se ne podreja komunistični miselnosti in se jim upira ko ga molzejo. Slovenci smo unikum v svetu. Na volitvah volimo proti sebi in volimo tiste ki nas tepejo. Od osamosvojitve komunisti delajo gonjo proti Janši in to nabijajo vsak dan. Ljudje pa so kot ovce in to verjamejo. Ne vem če bom dočakala dan ko bodo Slovenci začeli misliti s svojo glavo in rekli dokončno ne komunistom in levakom ki nas izčrpavajo, kradejo, uničujejo in delajo prikriti genocid nad Slovenci.
Dodaj komentar