Moderni ritmi, ki prihajajo iz Svete Trojice in to v pesmi “Sita sem”

Mlada pevka Stela Sofia se predstavlja s pesmijo z naslovom “Sita sem”, s katero sporoča, da je končno čas, da se ne ozira več na negativne besede drugih. Stela s skladbo tudi napoveduje prihod novega albuma, na glasbeni poti pa ji med drugimi pomaga tudi pevec Žan Serčič.

16-letna glasbenica Stela Tavželj, ki ustvarja pod imenom Stela Sofia, je mlada slovenska glasbenica, ki je ure petja začela obiskovati že pri rosnih osmih letih. Sedaj se predstavlja s pesmijo, s katero sporoča: “Končno sem lahko to, kar sem, in se ne oziram več na kritike drugih, ker sem sita vseh besed, ki me spravljajo v slabo voljo.”

Stela Sofia se predstavlja s pesmijo “Sita sem” / Foto: FB

Pesem Sita sem je nastala v sodelovanju s pevcem Žanom Serčičem, ki je poskrbel za glasbo in besedilo, z njo pa Stela tudi napoveduje album, ki ga lahko pričakujemo v prihodnjem letu. »Izid prvega singla oziroma pesmi s prihajajočega albuma mi pomeni ogromno, saj me vsaka pesem predstavlja takšno, kot sem, predvsem mojo pravo strast in veselje do ustvarjanja glasbe, ki ga ob prejšnjem ustvarjanju nisem zares čutila. Pove tudi veliko o mojih občutkih in samem pogledu na življenje – ljudje se prevečkrat oziramo na mnenje drugih in na preteklost.«

STELA SOFIA – SITA SEM

Glasba in besedilo: Žan Serčič

Video: Toni Konrad

Vabljeni k ogledu videospota:

– – –
Vir: PR – Nika

 

Povezane objave

Fehtarji pri Luki Dončiću v Ameriki. Samo zanj so priredili znano slovensko pesem (video)

Priznani glasbenik Franc Mihelič premagal raka. Zahvaljuje se zdravnikom!

Za glasbenika Zvoneta Lipovška so zdravniki beli angeli. To jim je poklonil