Moraliziranje vlade kar na AGRFT-ju! Govornik pa Marcel Štefančič.

slika, tweeter

Nestrokovno, zavržno, nedostojno in zaničljivo. To so besede, s katerimi bi lahko opisali napihovanje in hvaljenje vlade v 100 dneh njenega delovanja.

Na pol prazna dvorana in sami (ne)strokovni kadri sodobnega golobizma so se znašli na AGRFT in več, kot očitno kršili avtonomijo univerze oziroma statut Univerze Ljubljana, ki, tako 7. člen tega statuta, na univerzi izrecno prepoveduje delovanje političnih strank. Ampak on si lahko to privošči, on je ja Golob.

Na tem dogodku, če temu sploh lahko rečemo dogodek, se je znova tudi pokazalo, da je Golobova vladna koalicija dobesedno in dokončno pometla oziroma pobrisala meje med novinarstvom in politiko. Moderatorja četrtkovega teatra Golobove vlade Marcela Štefančiča ml. (vsaj lase bi si lahko opral za tak dogodek), ki je, vodil osrednji del tega dogodka, pogovor z Golobom, Tanjo Fajon in Luko Mescem, v slogu vsi smo na ti, vsi veliki frendi, brez vsake kritične (novinarsko-voditeljske) distance do prisotnih politikov, bo vlada Roberta Goloba, ko bo znova povsem, torej 100-odstotno prevzela RTV Slovenija (če ji to, seveda, ne prepreči referendum), ob hrupni podpori večinskih medijev ponovno nonšalantno razglasila za neodvisnega novinarja in ga inštalirala za voditelja povrnjene oddaje Studio City. Piše Požareport

Vrli predsednik vlade pa miri pred draginjo Nič radikalnega se ne bo spremenilo, le položnice za ogrevanje bodo višje, a zakaj bi to koga motilo? Saj kot je nekoč dejal Golob, komu bi koristili nižji davki, razen ljudem, ki bi jim ostalo več denarja?

In ko preidemo iz golobovanja v moraliziranje levih medijev, kako so po 100 dnevih vladanja poročali, v primeru Janševe in sedaj Golobove vlade je odgovor, kot na dlani:

In tu sta še dva obraza vrlega predsednika vlade:

Od besed, k dejanjem?

 

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

2 komentarja

Nata 9. 09. 2022 - 3:24
Hja, dragi moji, saj njim je vseeno, kaj si mi, na desni mislimo!! Vseeno jim je, kaj napišemo, mislimo. Imajo vendar večino, saj so zato skupaj stopili. Za večino pa se moja opcija prav nič ne trudi, a ne??
Dizzy Spellbound 11. 09. 2022 - 4:22
Žalostno in sramotno. Kam je prispela Slovenija po osamosvojitvi .........
Dodaj komentar