Na družbenih omrežjih, grobo nad Nsi. To je stranka sramote za ves krščanski svet.

slika NSI

Kaj ni že čas, da se nesposobni in prodani stranki NSi zapre vrata parlamenta na naslednjih parlamentarnih volitvah?! Se glasi sporočilo na Facebook strani Domovina Slovenija. 

Objavljamo celoten članek (nelektorirano):

To kar že ves čas po odhodu Peterleta zganja Tonin, Novakova…, kaže le to, da to ni stranka Krščanskih demokratov, pač pa stranka prikritih levičarjev-komunistov.

Stranka je totalno nesposobna, ki je sedaj pokazala svoj pravi obraz in pred vsem v tem mandatu pokazala kam spada, saj se je v celoti podala v prikrito podporo vladni koaliciji, ter tako postala hlapec radikalne levice, koalicije, torej del vladne koalicije, kakor svoj čas ZL.

Potrebno si je to še kako zapomniti in na naslednjih parlamentarnih volitvah pozvati vse krščanske volilce in člane te stranke, torej NSi, da stranko zapustijo in izrečejo nezaupnico, ter se pusti vse simpatizerje v NSi, ki podpirako levičarstvo, da v sami stranki ostanejo sami. Resno je treba razmisliti in ustanoviti popolnoma neodvisno novo stranko KRŠČANSKIH DEMOKRATOV in pozvati vse in ves krščanski narod domovine, da se pridruži stranki in tako postane del demokratičnega volilnega telesa. To kar je nastalo v NSi, je načrtno uničenje prav krščanskih demokratov, ko sta se stranki združili, saj NSi nima popolnoma nič skupnega okoli krščanstva.

Dovolj je bilo mešanja drega te stranke in uničevanja desno sredinskega volilnega telesa in strank, saj v svojih mandatih niso naredili popolnoma nič od napovedanega, obljubljenega in to niti za čas Janševe vlade, ker so jih levičarji popolnoma onemogočili in takoj ob prevzemu sedanjega mandata, izničili v celoti, tudi nakup vojaške opreme. Da bo pa mera polna, je NSi postal celo zaveznik vladne koalicije, saj se vzdrži vseh referendumov, ki jih pripravi SDS, torej desnica, ali pa celo glasuje proti v korist levici, koaliciji. NSi je celo izdala opozicijo v celoti.

NSi resnično igra ves čas le v lastno korist za svoj obstoj na stolčkih davkoplačevalcev v parlamentu in prav za vse opisano, je to stranko nujno potrebno postaviti pred dejstvo, da je prišel njihov čas za odhod iz parlamenta, politike, na smetišče nesposobnežev, izdajalcev in jim tako povedati, da jih ne želimo več poslušati in gledati hinavskega nasmeha Tonina!!!

Minule parlamentarne volitve, kakor tudi predsedniške, so NSi raje dale svojega kandidata, kakor pa, da bi se združili v močno desnico vseh desno sredinskih strank, ter tako dobili mandat za sestavo vlade, je NSi raje že v samem začetku pokazala, da ne bo sodelovala skupaj, ampak igrala solo, ali bolje, hinavsko v podporo levici!!! Jasno je že dolgo, da sama NSi ne doseže nič, saj še nikoli ni, pa vendar ni želela se združiti in skupaj nastopati za parlamentarne, kakor tudi predsedniške volitve. To se bo NSi in se mora še kako grenko maščevati.

Vsi krščanski demokrati te stranke NSi, bi morali sedaj nemudoma začeti izstopati iz stranke NSi in jih odpisati, pred vsem pa vodstvo stranke, torej Tonina, Novakovo… NSi in Tonin, ste najšibkejši člen Slovenske politike. Čas je za vaš odhod. Adijo!

Vsi krščanski demokrati, zapustite NSi, če ste resnično po duši in srcu kristjani, ker to ni stranka za vas, saj ste v partijski stranki in ne krščanski! Vsem nam je jasno, da se je Tonin za nagrado prodal levičarski koaliciji in prodal stranko temnim časom za domovino. Za bati se je, da se bo preko Tonina tudi sama ustava začela spreminjati, ker tako dobi vladna koalicija večinsko potrebno število, ki da dovolj glasov, da se uniči ustavo in tudi samo demokratičnost domovine in se preide v eno-partijski sitem komunizma minulega preteklega temnega časa za čas Jugoslavije CKZK.

Kakor prvo je potrebno tu ustaviti in to preprečiti, to zavezništvo med NSi in Toninom, da nas v podporo vladni koaliciji pripomore tem nameram.

ŠE ENKRAT POZIV VSEM KRŠČANSKIH PRIPADNIKOM TE STRANKE NSi! NEMUDOMA IZSTOPITE IZ STRANKE NSi!!! NSi ŽE DOLGO NI VEČ KRŠČANSKA LJUDSKA STRANKA!!!

(vir: Facebook skupina: Domovina Slovenija)

Povezane objave

Saj ni res pa je. Za inštalaterja strojnih inštalacij v SLOVENSKI Bistrici, obvezno znanje albanščine?

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

2 komentarja

Pepe Vasjebe 30. 11. 2022 - 15:05
Kaj imata skupnega nekdanja JLA in SKD (Slovenski Krščanski Demokrati) poimenovani tudi NSi? Zelo, zelo veliko: Tako kot JLA: - ni bila Jugoslovanka ampak je pripadala komunistom, - ni bila ljudska (za zaščito ljudi) ampak je služila ozkim interesom komunistov - in od vsega skupaj je bila pa še najmanj armada. Tako tudi SKD: - niso slovenski ampak so dušo že davno prodali hudiču (Kučanu) - niso krščanski ampak zapriseženi vrednotam komunizma in leninizma - in od vsega skupaj so pa najmanj demokrati ampak so navadni podrepniki Kučanu! Evo povedal sem!
mona lisa 1. 12. 2022 - 3:39
Tonin zdaj liže š posrano rit Golobu. Golob ga bo potem odstrelili kot izžeto gobo. Tonin je isti kot Luda mila.
Dodaj komentar