Na Polzeli ustanovili prvi regijski odbor, društva 1. oktober

Evgen Tominšek, Pavel Rupar, Boris Klepej

Na Polzeli so danes ustanovili prvi regijski odbor društva 1. oktober, ki bo skrbel za koordinacijo in ostale aktivnosti v savinsko-saleški regiji. 

Društvo 1. oktober po Sloveniji ustanavlja regijske odbore, ki bodo skrbeli za koordinacijo in ostale aktivnosti društva 1. oktober. Na srečanju so izglasovali tudi vodstvo. Predsednik savinsko-saleški regije je postal Evgen Tominšek.

Predsednik društva je na začetku pozdravil zbrane udeležence in povedal da so upokojenci še vedno odrinjeni, da se večina od njih težko preživlja in pozval k oddaji popisov o zakonu o pokojninah. Rupar je dejal, da ima inštitut 1. oktober kar nekaj ciljev in prvi je zagotovo ta, da so upokojence slišali. “Drugi cilj je, da bodo slišali tudi mlade delavce, ki gredo za nami,” je dejal Rupar.

V odlični organizaciji domačinov iz Polzele in koordinatorja, društva 1. oktober Borisa Klepeja, je večer minil v prijetnem vzdušju, v društvo pa se je včlanilo kar nekaj novih članov. Prva naloga novoustanovljenega odbora pa bo prav gotovo priprava in koordinacija za četrti shod upokojencev, ki bo 3. maja v Ljubljani.

Povezane objave

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

Ubogi Kučan že joka? Stranki SD sporoča: “Kar so si skuhali bodo pojedli!”

Nesramna Asta Vrečko, desnico obtožila laži. A dokazi govorijo drugače?