Na portalu 24ur, brisanje komentarjev po komunističnih metodah?

Uredniška politika POP TV je ves čas usmerjena v blatenje SDS-a in Janše ter političnih zaveznic? Na drugi strani pa je namenjena veliki propagandi Gibanje svoboda.

Brisanje komentarjev po komunističnih metodah?

“Svoboda” zares obstaja, vendar le za “naše”. Nazoren primer tega je moderiranje portala 24ur, kjer do Goloba in njegove politike kritični komentarji niso sprejemljivi, medtem ko se do Janše sovražnim komentatorjem velikodušno gleda skozi prste?

POP TV ves čas deluje kot medij v rokah zasebnih interesov družine Kos. Uredniška politika je ves čas usmerjena v blatenje SDS-a in Janše ter političnih zaveznic. V tovarišijo Slokar Kosove spada tudi odgovorni urednik portala 24 ur Jure Tepina, ki zvesto kolaborira, tako na področju urednikovanja kot tudi moderiranja. Piše Demokracija.

Komentatorji so nas opozorili na načrtno cenzuro desnonazorskih zapisov, medtem ko je blatenje premierja in vlade dopustno. Dopušča se “smrt janšizmu”, razne “golobizme”, “fajonizme” in “mesečizme” pa vztrajno briše. Nek komentator je to izvrstno povzel: Svoboda” resnično deluje. Prilagam nedvoumen dokaz, da se na portalu 24ur izvaja načrtna cenzura proti volivcem desnice.”

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi