Na spletu razkrili ime in priimek pošiljatelja sovražnih pisem poslancem.

Razkrili so ime človeka, ki je pošiljal sovražna pisma predstavnikom oblasti. Šlo naj bi za člana Jelinčičeve stranke SNS in kot je poročal 24ur tudi za podpornika vlade. Pa je temu res tako?

Težko si hkrati podpornik vlade in spletnega portala Mladina

Včeraj so na 24 ur “orgazmirali” ob novici, kdo je pošiljal grozilna pisma z naboji predsedniku vlade Janezu Janši, ministru Alešu Hojsu, ministru Mateju Toninu in ostalim politikom. Po mnenju 24ur gre za desničarja in podpornika stranke SNS. Pa gre res, ali je to še ena neumnost levičarskega presežka novinarjev, ki jih premore TV hiša POP TV?

Pisma s sovražno vsebino, kot smo lahko zasledili na družbenih omrežjih in kot je razkril portal Reporter (če bi šlo za člana strank levega KUL-a tega zagotovo nebi storili?) naj bi pošiljal Teodor Goznikar, človek, ki naj bi bil naklonjen vladi in član Jelinčičeve SNS. Po pregledu njegovega družbenega omrežja nismo zasledili nobene pretirane ljubezni do vlade, le nekaj normalnih delitev ob epidemiji koronavirusa. Zato podatek o kakšni ljubezni do vlade, pri Teodorju ni zaznati. Zaznali so jo le na levem 24ur.

Dopoldne so se uradno odzvali tudi v Slovenski nacionalni stranki: »Šokirani smo in zgroženi nad dejanjem našega člana, za kar smo izvedeli iz medijev. Takšna ekscesna dejanja najostreje obsojamo in sodimo, da ne gredo v okvir demokratičnega političnega udejstvovanja v državi.« Teodor je le  njihov član, ne pa tudi član organov stranke. Z 2. februarjem 2022, naj bi Teodorju tudi prenehalo članstvo v Slovenski nacionalni stranki.

Tudi predsednik vlade je zapisal, da težko obstaja človek, ki bi bil hkrati podpornik vlade in mladine. 

Predsednikom vlade ima v tem primeru zagotovo prav, človek ki deli tak članek iz spletnega portala Mladina, zagotovo ni podpornik TE vlade!

Povezane objave

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Se je Gabrova znebila dr. Aleksandra Merla, ker ji ni zagotovil dvojčkov?