Na stavbo ministrstva za kulturo nalepili žaljive plakate: “Golazen ste!”

slika: twitter

Vse večji napadi, vse večje grožnje in mazaške akcije levih norcev, so odraz njihove kulture v družbi. Spet so se spravili nad stavbo ministrstva za kulturo.

PONOVNI NAPAD NAD MINISTRSTVO ZA KULTURO

Kot poroča Nova24tv so včera popoldne »neznanci« polepili zgradbo ministrstva za kulturo s plakati z nestrpno vsebino. No, pravzaprav so bili avtorji tega »performansa« stari znanci policije, ki so se predstavili kot »Aktiv delavk in delavcev v kulturi«. Je tudi tokrat šlo za Jenullove leve brezdelneže brez kančka kulture v glavi? Na plakatih pa sovražna vsebina: “Lej golazen ste, golazen boste ostal’, dokler se vas ne spuca!”

Tokratni performans je  očitno spremljala novinarska ekipa TV Slovenija. Seveda pa bo odstranjevanje plakatov znova šlo na račun davkoplačevalcev. V bližini pa je bilo mogoče opaziti tudi vodjo »kolesariata« Jašo Jenulla, še piše Nova24TV. 

Tako so zapisali na ministrstvu:” Stavbo ministrstva za kulturo so zopet vandalizirali. Tokrat so se tudi predstavili – kot Aktiv delavk in delavcev v kulturi. Policija je prišla komaj po 20 minutah. Protestniki so prišli skupaj z novinarji, med drugim RTV Slovenijo. Škodo bodo – kot vsakič do sedaj – krili davkoplačevalci.”

P.M.

Povezane objave

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

Ruski hekerji nad Natašo Pirc Musar

POZOR! Zaradi naleta treh vozil zaprt del štajerske avtoceste, nastajajo zastoji