Na stranki SD naj bi se odvijala prava drama? Hočejo glavo Tanje Fajon?

stranka SD, Slika: Nova24TV

Sramotni rezultat Socialnih demokratov še vedno odmeva znotraj stranke. A namesto, da bi Tanja Fajon ponudila svoj odstop, se oklepa strankinega stolčka.

Sramota, bi lahko rekli rezultatu Socialnih demokratov, na letošnjih volitvah. Tanja Fajon, katera se je že videla na stolčku predsednice vlade pa je neslavno politično propadla. Ostalo ji je ministrsko mesto zunanje ministrice, a oddaja je dobro plačano mesto Evropske poslanke. Pri tem pa je največ profitiral prav Matjaž Nemec, ki ne bo več stresal neumnosti v slovenskem parlamentu, ampak odhaja v Evropo.

A tudi nekatera vidna imena stranke SD so ostala seveda pred vrati parlamenta. Eden takih je tudi “ponosni naslednik komunistov”, Marko Koprivc, ki je pogrnil na volitvah in dobil v okraju Ljubljana center, sramotnih 939 glasov, pred njim je bil celo Luka Mesec. Neznani Marko Posavec iz stranke SDS je Koprivca premagal za kar 1000 glasov, Robert Golob pa za skoraj 3500 glasov volivcev. A kot piše Bojan Požar na twitterju ravno Koprivc in sekretar Klemen Žibert danes sklicujeta zbor članov zaradi slabega rezultata na volitvah. Razmere pa naj bi mirila, strankarsko precej neopazna Metka Tekavčič.

Naj bi se pa predsedniškega rdečega stolčka, kar močno oklepala Tanja Fajon, ki skuša požar v lastni vili rešiti z dobro plačanimi službicami za tiste, ki se preveč razburjajo. Funkcijo državnega sekretarja na ministrstvu za kohezijo in regionalni razvoj (A.Jevšek) bi tako prevzel Marko Koprivc, Klemen Žibert pa mesto posebnega svetovalca v kabinetu ministra za gospodarstvo (M.Han).

Tako se službice “talajo” na levi. Čakamo le še propadlo političarko Lidijo Divjak Mirnik, da zapiše, da je to diktatura.

 

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi