“Nabijanje” proti Janši je obrodilo sadove? Na TV Slovenija, prihaja Franci Kek.

Očitno se je levičarska drža in konstantno “nabijanje” proti Janši in hkrati hvaljenje Goloba, obrestovala Franciju Keku, ki je dobil službo na RTV. Bolj ali manj, pa mu bo nova vloga ustrezala. Smešil se bo namreč pred gledalci TV Slovenija.

Očitno se, po večletnem premoru na TV Slovenija vrača Franci Kek, od volivcev sicer pozabljeni nekdanji poslanec, a ne pozabljen od levih stricev, ki mu bodo spet dali služiti za neumnosti. Na TV Slovenija prihaja namreč Kek, s svojo skrito kamero.

V začetnih letih snemanja Skrite kamere so bili Kekove “najboljše stranke” starejši ljudje, ki se jim ni nikamor mudilo, zadnja leta pa so to predvsem mladi, saj ga manj prepoznavajo, pišejo v Slovenskih novicah. “Da obdelam dovolj veliko število ljudi, ki me ne poznajo in se odzovejo z zanimivo reakcijo, potrebujem za posamezno štiriminutno skrito kamero štiri ure snemanja,” pravi Kek. 

Upajmo le, da Keka, na TV Slovenija ne bodo plačali po urah.

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

5 komentarjev

Asun Šrorka 5. 09. 2023 - 4:53
Sami komunajzerski norci ki bi v vsaki normalni drzavi bili v psihiatricni kliniki do smrti
Boris Leljak 5. 09. 2023 - 8:12
Šta sve pyč.a rodi ì železnica prevozi! ( srbski pregovor)
Anton 5. 09. 2023 - 14:16
Lepo, se bomo vsaj smejali.
Gren 5. 09. 2023 - 19:16
Pizdek ciganski
Milanče 6. 09. 2023 - 0:34
En kup dreka na kupu.Golazen leva.Rtv postala greznica levomislečih luzerjev.Kaj pa zlatko🤔.Ćordič še fali.On mora še dobit eno pomembnejšo funkcijo na rtv he he.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več