Nas v torek čaka novo nasilje. Antifa in Levica pripravljeni?

nasilni protesti, slika, družbena omrežja

Kot kaže se politkolesarji še niso nakolesarili in nameravajo še naprej nergati in priljubljeni slovenski šport združevati s političnim aktivizmom.

JAŠA JENULL ŽE VABI NA PROTESTE

Za praznik, 27. aprila nameravajo zasesti prestolnico, pa čeprav so protesti dovoljeni le do 100 ljudi. Znani levičarski aktivist, bolj znan kot sinček državnega tožilca Jaša Jenull, v svojem gnevu vabi na proteste. Za kazni, pa mu očitno ni potrebno skrbeti, saj jih bo verjetno plačal očka, razen če ne bodo čudežno izginile.

Grožnje z nasiljem se povečujejo. Zadnja je bila na našem portalu objavljena včeraj in je bila namenjena Janševi ženi Urški Bačovnik, ter portalu Demokracija. Šlo je za pismo z grožnjami kot so “klanje”, “sekanje glav” in podobno. Vse kar se je v tem tednu naredilo dobrega je to, da so Avstrjici zaprli narkobosa – Anisa Ličine, ki ne bo mogel več usmerjati nasilnih huliganov.

Ustrahovanje in sovraštvo nikakor ne smeta in ne moreta biti definiciji uspeha levičarskih huliganov, ki se bodo v torek, ob precej hladnem dnevu odpravili zganjati neumnosti in delati škodo. Nas je za mir v Sloveniji lahko strah?

PM

 

Povezane objave

Je policija zamolčala poizkus napada migrantov na ženske sredi Ljubljane? Pričevanje! Video!

Nov šok za stranko SD. Nekdanji tajnik naj bi jim zamolčal nov milijonček dolga?

Danes bodo pokopali umorjeno Sabino. Domačini za odgovorne zahtevajo dosmrtni zapor!

1 komentar

Zorman Igor 24. 04. 2021 - 7:43
Predlagam, da si ti sprehodi začnejo (na primer) na ulici Luize Pesjakove 13, Ljubljana. A bo tako prav, Jaša?
Dodaj komentar