Nataša Pirc Musar naj bi zdravniku Eriku Breclju pošiljala grozilna pisma?

Nataša Pirc Musar, slika družbena omrežja

Slovenski kirurg in onkolog Erik Brecelj je predsedniško kandidatko Natašo Pirc Musar obtožil, da mu je pošiljala grozilna pisma, ko je sam opozarjal na kriminal in korupcijo v zdravstvu. 

Erik Brecelj, sicer priznani slovenski kirurg, je v intervjuju za Svet24 o Nataši Pirc Musar dejal, da nje, kot predsedniške kandidatke nebi mogel voliti, čeprav ji javnomnenjske raziskave za zdaj kažejo najbolje. Tako se je odločil na podlagi integritete človeka in tega, kaj je ta oseba v življenju počela. Pirc-Musarjevo pa obtožil, da mu je pošiljala grozilna pisma, ko je sam opozarjal na kriminal in korupcijo v zdravstvu.

[color-box color=”yellow”] Erik Brecelj: “Če bo Nataša Pirc Musar izvoljena – sicer upam, da do tega ne bo prišlo – pa bo poudarjala, kako se bori za javno zdravstvo in ima ničelno toleranco do korupcije. Ampak ona je tam, kjer se ji izplača!”  [/color-box]

V njenem volilnem štabu so za N1 odgovorili le, da zadeva ni povezana s kandidaturo Nataše Pirc Musar, pač pa z delom odvetniške pisarne Pirc Musar in Lemut Strle. Pirc-Musarjeva se je odzvala tudi na tvitterju in zapisala: “Brecelj zeloooo pretirava. Od mene je dobil dva dopisa. Obakrat zaradi tega, ker je objavljal neresnične informacije. Žal tudi bilanc ne zna brati.

[color-box color=”yellow”] Erik Bracelj: “Če bo izvoljena Nataša Pirc Musar, je treba predsedniško funkcijo ukiniti – sramota je, da jo je podprl Kučan!”[/color-box]

Očitno se je Pirc-Musarjeva odločila, da se bo z ljudmi še naprej kregala, tudi v času volilne kampanje.

 

Povezane objave

Kampanjo Nataše Pirc Musar, plačala kar njena (bogata) družina

Ekskluzivno! Skupina državljanov zahteva pripor zoper Natašo Pirc Musar.

Nagravžno! Nataša Pirc Musar za svojo promocijo izrabila kar Čeferina

2 komentarja

mona lisa 20. 09. 2022 - 2:31
Zlo od ženske.
Katarina 20. 09. 2022 - 9:30
Naj se še kar krega. Bo pač dobila nazaj tisto, kar ji pripada-ne bo izvoljena. Upam samo, da potem ne bo zahtevala kake odškodnine, tako kot jo je v primeru, ko ni bila imenovana za direktorico TV na RTV. Ženska je pohlepna in maščevalna, popolnoma neprimerna za kakršno koli politično funkcijo. Naj dela v svoji stroki in naj se neha siliti povsod v javnosti, saj njeni nastopi ljudi odbijajo.
Dodaj komentar