Nekaj poslancev stranke SDS prejelo grozilna pisma s smrtjo!

slika twitter

Danes so bili nekateri poslanci stranke SDS deležni groženj v obliki pisemske pošiljke, kjer je pisalo: “Vemo kje živite” in poleg narisane vislice.

“Nekdo se je potrudil iti do pošte na Vranskem. In mi poslal grožnjo danes v nabiralnik. Začetek volilne kampanje ponosnih naslednikov morilcev?” je na twitterju zapisala Mojca Škrinjar.

Za naš portal je-maribor.si je povedala.Na eni strani delo za  Slovenijo, za ljudi, pridnost, inovativnost- na drugi pa mračni vek globoke države, ki se pogreza v črnem  prahu in gnevu. Ta grožnja je samo del prašnega oblaka. Toda veter pomladi nezadržno prihaja. Moje sporočilo neznanemu piscu grožnje je: opustite temo,  čas je za svetlobo!”

Oglasili so se tudi iz četrtnega odbora SDS Šiška in zapisali: “Obsojamo napade na poslanko Mojco Škrinjar. Pričakujemo od policije , da izsledi storilca tega zavrženega dejanja in ga kazensko ovadi. V SDS obsojamo vsako vrsto nasilja, groženj in sovražnega govora. STOP NASILJU!

Podobnega pisma je bil deležen tudi poslanec SDS Leon merjasec in zapisal: “Nekateri si tako predstavljajo demokracijo!”

Zavržna dejanja in grožnje poslancev SDS se nadaljujejo. Upajmo le, da bo policija končno ukrepala in nepridiprave izsledila.

Kot je na eni izmed sej v Državnem zboru dejala Mojca Škrinjar:

Odzivi:

 

Povezane objave

Središče na nogah! Urad za migracije potrdil, sklep vlade: “V Središču ob Dravi bo stal azilni dom.”

Precej klavrna podpora za Stojmenovo Duh. Kdo ji je dal podporo?

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)