Neuradno! Slovenija je dobila predsednico?

Volilni upravičenci, ki jih je na tokratnih volitvah nekaj manj kot 1,7 milijona, so lahko glas oddali na enem od 3117 volišč. Odprtih je bilo 2999 rednih volišč, 88 volišč za glasovanje zunaj kraja stalnega prebivališča, tako imenovanih volišč omnia, ter 30 volišč na diplomatsko-konzularnih predstavništvih v tujini.

Čeprav je že znano, koga želijo volivci videti na predsedniškem položaju v prihodnjem petletnem mandatu, pa današnji izidi še ne bodo dokončni. V ponedeljek bodo namreč izidom prišteli še rezultate glasovanja po pošti iz Slovenije, 21. novembra pa še glasovnice iz tujine.

Neuradno! Slovenija ima po novem predsednico Natašo Pirc Musar

Končni izidi bodo uradno znani do 29. novembra, novoizvoljeni predsednik pa bo mandat nastopil 23. decembra, ko bo funkcija potekla zdajšnjemu predsedniku Borutu Pahorju.

Slovenija se je torej odločila za predsednico, ki nima političnih izkušenj. zato pa ima polno afer, tako bančnih, kot tudi afer, iz prejšnjih vodilnih mest. V kakšni drugi državi, taka kandidatka nikoli nebi mogla kandidirati. 

Povezane objave

Nova odkritja! Sporni posli Golobovega GEN-i-ja tudi v Makedoniji?

Slavko Bobovnik, voditelj, ki je Odmeve in Milijonarja skoraj spravil na “kant”?

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

1 komentar

AOMORI 13. 11. 2022 - 14:01
Če bo to res, smo na pravi poti v Severno Korejo. Enoumje naroda, vsi revni, le elita vladajočih bo bogatela.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več