NEVERJETNO! Borka proti sovražnemu govoru, novinarje označuje za podgane!

slika: twitter

Saj ni res, pa je borka proti sovražnemu govoru, je novinarje na RTV ozmerjala s podganami. in taka bi ljudem delila nasvete kdaj je sovražni govor in kaj ne?

Borci proti sovražnemu govoru na levici so znani po svoji neverjetni hinavščini. Tisti, ki danes kličejo h kitajskemu nadzoru svobode govora z izgovorom, da gre za pregon sovražnega govora, so v preteklosti sami govorili kot kakšni nacistični gauleiterji. 

Se spomnite Jasmine Držanič, sicer zaprisežene borke proti sovražnemu govoru? No, seveda tudi ona sledi znamenitim levim hinavskim pravilom, kjer žaljenje ideoloških nasprotnikov ni sovražni govor. Imenovala jih je kar za “podgane”, rekoč “te podgane na nacionalki bodo šle“. Kako potem takem lahko taka, kot je Jasmina Držanič, deli nasvete o sovražnosti in sovražnem govoru?

Paradoksalno je, da imajo v zadnjem času levičarji polna usta obtožb o sovražnem govoru, ki naj bi prihajal od desničarjev, hkrati pa se ga ravno sami najpogosteje poslužujejo. 

VIR: nOVA24tv

Povezane objave

Slavko Bobovnik, voditelj, ki je Odmeve in Milijonarja skoraj spravil na “kant”?

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

Slavko Bobovnik spet “brca v meglo”, tokrat se je spravil nad voditeljico Valentino Pleskan?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več