Neverjetno, kakšno žalitev nad Janezom Janšo, si je privoščil Roman Jakič

Roman Jakič, slika Nova24TV

Roman Jakič, nekdanji poslanec, katerega volivci več ne povohajo, se je ob domnevnem napadu na Niko Kovač malo preveč ojunačil. Ves svoj bes je očitno zlil kar proti Janezu Janši in nekim homofobnim in fašistoidmim trobilom?

Nekdanji poslanec leve politične scene, Roman Jakič, je kot ptica selivka dolgo časa letal iz ene v drugo stranko, propadle pa so čisto vse po vrsti, na koncu pa tudi leteti ni mogel več. Razodetje propada stranke SAB je bilo preveč mukotrpno. Prav na zadnje se je Jakič, svaljkal pri Alenki Bratušek. Bil je celo obrambni minister, kot pravijo nekateri, najslabši v zgodovini Slovenije.

No sicer pa se očitno Jakič rad  vtika v delo drugih, čeprav ima sam na glavi precej masla. Vpleten naj bi bil namreč  kazenski postopek okoli afere Stožice, kjer naj bi MOL pod vodstvom Zorana Jankovića, Zavoda Tivoli pod vodstvom Romana Jakiča in Ljubljanska parkirišča pod vodstvom Sama Lozeja, s podpisom pogodbe ravnali negospodarno, saj naj bi preplačali vrednost parkirišč.  

Očitno pa Jakiču gode, ko se lahko iz svojih afer malce sprosti in izlije svoje “flustracije” na družbenih omrežjih? Tako se je žaljivo spravil nad predsednika stranke SDS Janeza Janšo in na neka nestrpna, homofobna ter fašistoidna medijska trobila. No katera trobila je s tem mislil, ne vemo. Je pa res da baje sam rad pogleda POP TV, RTV, prebira Delo, Dnevnik, Reporter, Večer…

Je pa sedaj Jakič uradno član Gibanja Svoboda. Vprašanje je le v kakšno službo ga bi lahko vzel Robert Golob. Baje imajo na vladi čistilk že dovolj.

Povezane objave

Posnetek, ki ga še niste videli. Čisto od blizu. Pritekel k Ronaldu se slikal in ga poljubil! (video)

Trenutek, ko je tovorna ladja porušila most v mestu Baltimore v ZDA (video)

Zala Klopčič se je z videom odzvala na napade portala Oštro in RTV

2 komentarja

mapu 27. 10. 2022 - 7:36
Tega revšeta še p.s ne povoha več...
Metod Kvargl 4. 11. 2022 - 6:05
Kaj si ta ne dovoli..? Ali je Janša kdaj koga užalil..?
Dodaj komentar