Neverjetno! Odpisani Karl Erjavec se vrača! Spet bo kandidiral!

Saj ni res pa je. Odsluženi in od volivcev pozabljeni Karl Erjavec se vrača. DESUS Gorenjska ga predlaga za ponovnega predsednika.

Karl Erjavec se vrača

Po zadnji krizi in odhodu Aleksandre Pivec iz Desusa, je bilo pravzaprav le vprašanje časa, kdaj se bo na politično prizorišče vrnil nekdanji in dolgoletni predsednik te stranke Karl Erjavec. Da bo ta ponovno kandidiral za predsednika, je danes potrdila podpredsednica Pokrajinske organizacije Desus Gorenjska in nekdanja ministrica za kulturo Julijana Bizjak Mlakar, poroča STA.

Pokrajinska organizacija je že izrazila podporo Erjavcu in ga organom stranke tudi predlagala za kandidata za predsednika, Erjavec pa je h kandidaturi že podal soglasje. Kot je pojasnila Bizjak Mlakarjeva, so v pokrajinski organizaciji na današnji seji od 13 članov podporo Erjavcu izrazili vsi razen enega.

Erjavec se je sicer januarja letos na kongresu po presenetljivo prepričljivem porazu proti Pivčevi poslovil tudi od slovenske politike in se umaknil iz javnosti. Se bo zdaj vrnil na predsedniško mesto? Za zdaj na vidiku nima hujšega tekmeca, a do kongresa je še dovolj časa.

MG


Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

Ubogi Kučan že joka? Stranki SD sporoča: “Kar so si skuhali bodo pojedli!”

2 komentarja

Slovenec 33 6. 10. 2020 - 20:27
Razlog za kandidaturo tega veleizdajalca je verjetno naloga južnih sosedov, da jim uredi mejo z Italijo na Debelem rtiču. Koliko pa bo provizije je pa še skrivnost.
Silvester Alič 8. 10. 2020 - 11:21
Kahla bo dobil stranko brez clanstva
Dodaj komentar