Neverjetno! Poglejte si te navite cene pijač sredi BTC-ja

Slika Kratochwill

Ljubljansko nakupovalno središče BTC, je skoraj hujše, kot Manhattan sredi New Yorka. Vsaj po cenah v lokalih sodeč. Če pridete s prijatelji na kavo ali pivo v Kratochwill pa se primite za denarnico.

Ljubljansko nakupovalno središče BTC ponuja skoraj vse. Veliko ljudi svoje nakupe opravi prav tu. Sestanki pa se večkrat vršijo v enem izmed tisočih lokalov v BTC-ju. Nas je pa bralec našega portala opozoril na neverjetne cene nekaterih pijač, v včasih prijetnem in po cenah zmernem lokalu Kratochwill, sredi BTC-ja.

Neverjetno a resnično, je zapisal bralec našega portala, ki nas je opozoril na neverjetno visoke cene pijače. Za belo kavo je namreč odštel neverjetne 3€, za cedevito 2.80€, domače pivo je bilo 3.50 evra. Cene, kot na Havajih, je dodal. 

 

Povezane objave

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

1 komentar

BOBUBOB 5. 07. 2022 - 8:13
Pač ne greš tja. Raje nikoli več, kot še kdaj. Sicer za posameznikom ne bodo žalovali, a če bi navado 'glasovanja z nogami' tule uporabljali bolj dosledno, bi tudi takih poizkusov ožemanja potrošnikov imeli precej manj....sicer pa, kaj ni Ukrajina tudi največja pridelovalka bele kave.....ko že poslušamo, za katere podražitve vse je menda kriva le in samo vojna v Ukrajini.....tiskanje denarja v EU in nori ukrepi bruseljske kleptokracije ter naših domačih bruseljskih hlapcev pa seveda na podražitve sploh ne vplivajo (in zemlja je ploščata ter 'cepivo' učinkovito in varno....)
Dodaj komentar