Novembra so se na naše stroške zabavale v Dubaju, danes so pri Golobu

slika je naključna

Očitno je vsa levičarska smetana, navajena živeti na stroške davkoplačevalcev, ali po domače na tuj račun. Tako se po vsej verjetnosti znajdete v golobjem koritu. Tudi tri dame, ki so se novembra še veselo zabavale v Dubaju na stroške davkoplačevalcev, oziroma na stroške delovne vneme EXPA.

Kaja Širok, Renata Zamida in Emilija Stojemnova Duh, so se novembra zabavale v Dubaju. Mestu, ki je nekaj posebnega. Uradno so bile dame službeno na EXPU, kot nekakšna dodana vrednost. A meseca novembra še ni bilo svobode. Sedaj, ko je prišla pa je vse drugače. Vse imajo službice, pri Golobu.

Kot piše Požareport, Kaja Širok postaja nova, že deseta državna sekretarka (kar je rekord nad rekordi) v kabinetu predsednika vlade Roberta Goloba. No verjetno predsednika vlade ne reši niti 50 sekretarjev, da bi kaj bolje delal. Renata Zamida, ki je bila zaradi očitkov o korupciji zamenjana, kot direktorica Javne agencije za knjigo, je kasneje pristala v Zokijevem naročju (ne kot farmacevtka). Sedaj pa se razkazuje pri Golobu. Biser nad biseri pa je Emilija Stojmenova Duh, na novo pečema ministrica z makedonskim naglasom, za digitalizacijo. Nesojena mariborska kandidatka stranke SD, kjer je na zadnjih volitvah v okraju Maribor 6, dobila pičlih 796 glasov. No sedaj že “gruli” pri Golobovi stranki.

Novembra leta 2021, uživajoče v Dubaju Kaja Širok, Renata Zamida in Emilija Stojemnova Duh,

Eni, (ene) očitno znajo. Bo treba očitno večkrat v Dubaj, da pristaneš v svobodi.

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

1 komentar

mona lisa 6. 06. 2022 - 4:50
Vsa gniloba na kupu v golobnjaku.
Dodaj komentar