“Novinar” Dnevnika bi po socialistično, prevzgojil vlado?

Ervin Hladnik Milharčič, slika .ludliteratura.si

Daleč smo prišli. Levi novinarček rdečega dnevnika, se je kar po socialistično lotil prevzgoje vlade. po non-paperju, tako ustvarja še non-ljudi.

Levi t.i. novinarji bi prevzajali vlado?

Neverjetno a resnično. Levi novinarji, naj bi prevzgajali vlado. Oni naj bi povedali kaj vlada sme delati in česa ne, ter kakšne posledice lahko pričakujemo. Kot pri norcih?

Vsi normalni mediji vpeljejo bojkot uporabe imen in priimkov vseh slovenskih politikov. Opisujemo jih samo s funkcijami: predsednik vlade, minister za obrambo, vodja poslanske skupine,” je v članku aktivistično pozval “novinar” Dnevnika ter predlagal svojim kolegom, naj se poleg tega tudi ukine objavljanje fotografij, videoposnetkov in risb politikov pri opravljanju funkcij. Avtor članka je namreč mnenja, da je zrak treba očistiti in ponovno vzpostaviti normalnost – v ta namen pa je predlagal pet ukrepov za prevzgojo vlade. Videti je, da mediji vršijo pritiske na vlado in ne obratno, kot pogosto trdijo prav ti isti mediji. “Novinar” in kolumnist levičarsko-rdečega trobila Dnevnik, Ervin Hladnik Milharčič je včeraj objavil članek s pomenljivim naslovom “Pet ukrepov za prevzgojo vlade”, piše portal Nova24TV.

In kako naj bi izgledali ti ukrepi, kot pravi Ervin Hladnik Milharčič “normalnih” medijev?

[color-box color=”yellow”]Pet ukrepov za prevzgojo vlade:

  1. Vsi normalni mediji vpeljejo bojkot uporabe imen in priimkov vseh slovenskih politikov. Opisujemo jih samo s funkcijami: predsednik vlade, minister za obrambo, vodja poslanske skupine.
  2. Ukinjeno je objavljanje fotografij, videoposnetkov in risb politikov pri opravljanju funkcij. Namesto njihovih podob se objavi simbolične slike ali posnetke. Na radiu in televiziji njihove izjave z nevtralnim glasom prebere voditelj.
  3. Vpelje se popolna prepoved citiranja, povzemanja in komentiranja vseh tvitov in zapisov na Facebooku ter drugih ekscentričnosti. Tega ni. Delovalo je za Trumpa in ni hudič, da ne bo tudi za slovensko vlado.
  4. Piše se izključno o tistih relevantnih potezah vlade in parlamenta, ki imajo vpliv na delovanje družbe. O njih se piše ekstenzivno, temeljito in brez zadržkov.
  5. Pri vsakem članku ali prispevku je treba omeniti, kaj o dogodku pravi STA. Da ne pozabimo, zakaj to počnemo. [/color-box]

Kot pravi ta “novinarček” Ervin Hladnik Milharčič, bi t.i. “normalni” novinarji radi prevzgojili vlado. In naš portal, ki zavrača tako “bruhanje” neumnosti in hudobije rdečega Dnevnika, očitno spada med nenormalne portale?

Očitno se je rdečemu “novinarčku” izplačala “kumrovška” šola socialistične prevzgoje.

P.M.

 

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi