Objavljamo pričevanje domnevne mladoletne Smodejeve žrtve!

Zajem slike RTV

Zastopnik Društva za sodobno umetnost Fotopub, foto, od države dobro financiran umetnik, je recimo decembra leta 2020 od države prevel neverjetni znesek 18.670 evrov, od tega samo iz ministrstva za kulturo 12.000 evrov. je bilo pa poleg denarja takrat očitno tudi veliko razuzdanosti in seksa?

Družabna omrežja so spremenila naša življenja. Za huda kazniva dejanja bi jih morali razreševati policija, tožilstvo in sodišča. A vse kaže, da domnevne žrtve kulturnika Dušana Smodeja niso našle drugega načina, kot da svoje zgodbe zaupajo v Instagram Skupino proti nasilju Dušana Smodeja. piše portal prava, ki razkriva neverjetne zgodbe, žrtev Dušana Smodeja.

Izkušnjo s Smodejem je zaupala takrat mladoletno 16-letno dekle (nelektorirano): 

Ah, moja izkušnja z Dušanom. Dušana sem spoznala ko sem bila okoli 16. Mislim da sva se spoznala v Pritličju? Magda? Kakorkoli dosti me je napil z različnimi pijačami, že na tej točki ni razumel besede ne, ker pri 16-ih se me je alkohol relativno hitro prijel. Prepričal me je, da me bo zafural domov, kar na tej točki sem mislila da je samo prijazna ponudba. Znajdeva se v njegovem avtu, se furava okoli in na neki točki začne ful reckless furat in mi reče da se bo namerno zaletel če mu ne spušim kurac. I didn*t want that, ampak hkrati se nisem želela znajt v avtomobilski nesreči. Preostane noči je dosti meglen, vem pa, da se naslednje jutro nisem zbudila doma, ampak na tleh v Fotopubu. Iskreno takrat nisem znala sprocesirat kaj se je zgodilo.

Zanimiva je tudi ta zgodba (nelektorirano):

“Dost se vividly spomnim ko mi je enkrat dal preveč GHB-ja ker me je želel pofukat, still to this day, one of my worst days ever (še danes, eden mojih najhujših dni). Točno vem, name by name še vedno ves folk ki je bil prisoten takrat, you know why? Ker njim je še vedno moj ghb overdose šala. Tudi za tem, sem se nenamerno znašla na par istih aftericah kot on in takoj ko si v isti sobi z njim si njegova last. Ponujal me je frendom ko sem bila preveč pijana,. Al pa da ti je sledil na WC kjer te je pofukal in ti nisi imela izbire, ker si se bala povzročat dramo. Tok modric, Tok povzročenih travm.”

Izpovedi deklet so zares neverjetna, dejanja Dušan Smodeja, pa obsojanja vredna! 

Povezane objave

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Če to ni najbolj bizaren nepremičninski oglas za hišo sredi Ljubljane.